Dissabte 25 de Juny de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Arriba el I Campionat Internacional de Scrabble en català a la parròquia d’Encamp

Arriba el I Campionat Internacional de Scrabble en català a la parròquia d’Encamp

En el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d’octubre, se celebrarà el Campionat de Scrabble en català a Encamp i al Pas de la Casa.
Arriba el I Campionat Internacional de Scrabble en català a la parròquia d’Encamp

Imatge de la passada edició

Una de les novetats d’aquesta edició serà la celebració del I Campionat Internacional de Scrabble en català, que se celebrarà el pròxim dissabte 22 d’octubre a la Biblioteca comunal d’Encamp, i que estarà adreçat a persones a partir de 16 anys. El campionat es desenvoluparà en dues tandes, de 10.30 a 14 i de 16 a 18 hores, i estarà limitat a trenta persones que s’hauran d’haver inscrit abans, de forma gratuïta, a la mateixa biblioteca. La rebuda dels participants es farà a les 10 hores i el lliurament de premis a les 19 hores.

Pel que fa al reglament del Campionat Internacional, se seguirà el vigent de la Federació Catalana de Scrabble i les partides seran sempre contra un sol oponent.

D’altra banda, dilluns 24 d’octubre se celebrarà la cinquena edició del Campionat de Scrabble en català que tindrà lloc a les biblioteques comunals, que comptarà amb una categoria d’infants fins a 15 anys, que jugaran a partir de les sis de la tarda, i amb una categoria d’adults a partir de 16 anys, que començaran a competir a partir de les vuit del vespre. Pel que fa als adults, la competició només tindrà lloc al Pas de la Casa.

La inscripció, que és gratuïta, està limitada a un màxim de 50 participants per vila i categoria i s’ha de formalitzar a les biblioteques comunals.

Pel que fa al reglament de la cinquena edició del Campionat de Scrabble, se seguirà el vigent de la Federació Catalana de Scrabble. D’altra banda, segons el nombre de participants que hi hagi inscrits, es jugaran partides contra un, dos o tres oponents.

En relació als premis, que es donaran el mateix dia dels campionats, els guanyadors de cada vila de la categoria d’adults s’emportaran un Ipad mini per al primer classificat i un joc de Scrabble per al segon. Pel que fa als infants, el primer classificat s’emportarà un Ipod i el segon un joc de Scrabble. Tanmateix, es donaran dos guardons especials al Campionat Internacional, un al millor jugador d’Encamp i un altre al participant que faci la paraula amb més puntuació que pertanyi al vocabulari de la fauna autòctona andorrana.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200