Dimecres 25 de Maig de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Aquest dissabte comença el Carnaval d’Encamp!

Aquest dissabte comença el Carnaval d’Encamp!

La penjada del Carnestoltes donarà el tret de sortida a la festa més esbojarrada de l’any que s’allargarà fins dimecres, 1 de març
Aquest dissabte comença el Carnaval d’Encamp!

Imatge del Ball de l'Óssa

El Carnaval d’Encamp començarà aquest dissabte, 25 de febrer, amb la tradicional penjada del Carnestoltes a la plaça del Consell entorn les 12 hores i,  tot seguit, l’Esbart Sant Romà realitzarà la ballada per a tots els assistents.

Cap a les 14.53 hores, les activitats es traslladaran davant de Prada de Moles, on s’iniciarà una desfilada de carrosses i comparses pels principals carrers del poble que comptarà amb l’acompanyament de la batucada Bloco Alagbe. Les inscripcions es realitzaran al mateix lloc a les 14.30 hores.

Els més petits de la parròquia també podran gaudir de l’espectacle infantil Que viure, a les 17.29 hores a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. En finalitzarà amb una xocolatada per als infants. A la sala del costat, la sala de festes, a partir de les 22.22 hores el grup de versions Pasarela serà l’encarregada de dinamitzar el ball de nit que clourà amb una discoteca mòbil a partir de l’1.36 hores.

Els actes previstos per a diumenge 26 de febrer començaran a les 6.24 hores amb la tradicional despertada general pels carrers del poble. A les 8.06 hores tindrà lloc la matança del porc i mig a la plaça dels Arínsols. Quan hagin passat pocs minuts de les 16 hores s’iniciarà el Judici dels contrabandistes que anirà acompanyat d’una botifarrada popular. El concurs de disfresses infantil tindrà lloc a partir de les 17.38 hores a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp precedit de l’espectacle infantilSet de so. L’orquestra Tercert Atlàntic’s serà la mestra de cerimònies durant el ball de tarda cap a les 19.12 hores. La nit s’amenitzarà, a partir de les 23.02 hores, amb el concert M80 amb el grup de versions Versión Imposible, a la sala de festes del Complex d’Encamp. A més, cap ales 00.28 hores s’iniciarà el concurs de disfresses d’adults. Les inscripcions s’han de realitzar mitja hora abans a la recepció de la sala.

El Ball de l’Óssa, declarat festa d’interès nacional, donarà el tret de sortida a les activitats de dilluns 27 de febrer. El Ball s'iniciarà a les 16.03 hores i finalitzarà amb el repartiment d’allioli. Així, l’aparcament del Prat de l’Areny serà l’epicentre de la festa fins que a les 17.44 hores passi el relleu a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural, on Un dia genial distraurà els més petits de la família amb el seu espectacle. La jornada seguirà a les 22.29 hores a la sala de festes del Complex d’Encamp amb el ball de nit a càrrec del grup de versions De noche i una disco mòbil, que tindrà lloc a partir de l’1.40 hores, seguida de la tradicional confitada a les 03.33 hores.

El dimarts 28 de febrer el Carnaval s’iniciarà a les 19.01 hores amb la despenjada del Carnestoltes a la plaça del Consell i a partir de les 22.36 hores tindrà lloc el ball de nit amb el grup de versions Band D’Festa a la sala de festes del Complex Esportiu on, cap a les 00.22 hores, començarà l’Operació del Carnestoltes que donarà pas a la disco mòbil a partir de l’1.30 hores.

Finalment, dimecres 1 de març, se celebrarà la tradicional sardinada popular a la plaça dels Arínsols a les 20.24 hores i es donarà pas a la  lectura de les últimes voluntats del Carnestoltes i l’actuació del Cullerot, cap a les 21.04 hores. Per acabar, a les 21.11 hores, es podrà gaudir de l’espectacle de foc amb Finderlight i de la cremada del Carnestoltes.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200