Dissabte 25 de Juny de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Afectacions per obres a la parròquia d'Encamp

Afectacions per obres a la parròquia d'Encamp

Aquesta setmana es procedirà a fer els treballs de pavimentació dels entorns de la plaça de l'Església del Pas de la Casa així com del carrer Major d'Encamp.
Afectacions per obres a la parròquia d'Encamp

Carrers afectats per la pavimentació al Pas de la Casa

Carrer Major d'Encamp

Des de dimarts 5 a les 9.30 h fins dimecres 6 de novembre a les 19 hores, es realitzaran els treballs de finalització en la pavimentació del carrer Major d'Encamp, a l'alçada de l'església de Sant Miquel. Per aquest motiu, els veïns que vulguin accedir just fins abans de l'església, ho hauran de fer pel Tremat. Tanmateix, els veïns que vulguin accedir a la resta del carrer Major, ho hauran de fer pel passatge situat al lateral de la carnisseria, havent de sortir per aquest mateix punt.

Entorns plaça de l'Església del Pas de la Casa

D'altra banda, des de dimarts 5 fins divendres 8 de novembre, es realitzaran els treballs de fresat i de pavimentació als carrers afectats per la remodelació de la plaça de l'Església del Pas de la Casa. Es produiran talls puntuals en diferents trams de carrers, però en tot moment el Servei de Circulació del Pas de la Casa oferirà sortides alternatives per a la circulació dels vehicles.

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200