Dimarts 14 de Juliol de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Acords de la sessió ordinària del Comú d'Encamp del 17 d'octubre de 2019

Acords de la sessió ordinària del Comú d'Encamp del 17 d'octubre de 2019

En la darrera sessió s'han aprovat un seguit d'accions que formen part del Pla Director de Dinamització de la parròquia, com un concurs públic per un projecte de distribució logística al Pas de la Casa o una campanya d’ajuts a empresaris i emprenedors per adaptar els seus negocis a les noves ordinacions comunals.

El Consell del Comú d'Encamp ha aprovat aquesta tarda en sessió ordinària diverses accions relacionades el Pla de Dinamització de la parròquia entre les quals cal esmentar, en primer lloc, la convocatòria d'un concurs públic per adjudicar un projecte de distribució logística al Pas de la Casa. Es tracta d'un estudi que busca garantir la convivència entre el tràfic comercial i la càrrega i descàrrega de mercaderies i la resta d’usos de l’espai urbà. És una intervenció que ha d'ajudar a aconseguir el model urbà que es busca per al Pas de la Casa.

També s’iniciarà ben aviat una campanya d’ajuts a empresaris i emprenedors per adaptar els seus negocis a les noves ordinacions, la primera de les quals fa referència a les terrasses. S'ha elaborat una guia per regular les terrasses de manera que la parròquia sigui inclusiva i accessible per a tothom.

La tercera de les accions, en aquest cas d'embelliment de la parròquia, és la reparació de voravies a l’avinguda d’Encamp al Pas de la Casa, treballs que ja s’estan realitzant i que es van adjudicar per un import de 65.813,42 euros a l’empresa Simco SAU. Com és una zona propera a pistes, està previst que en començar la temporada d’esquí els treballs ja estiguin enllestits.

En l'àmbit social, el Consell de Comú ha aprovat la convocatòria d’un concurs públic per adjudicar la concessió temporal dels pisos de l’edifici de la Solana a treballadors temporers de les empreses vinculades amb el sector terciari. Es tracta de 15 habitatges amb un total de 54 llits.

Pel que fa al programa de prestacions socials, dotat amb 95.000 €, s'han adjudicat des de principi d'any 86.914 euros. Aquesta dada està subjecta a les regularitzacions que es realitzen a finals d’any.

Pel que fa a obres, s'han adjudicat els treballs d'ampliació de les instal·lacions esportives de Prada de Moles per un import superior als 412.604,72 euros a l’empresa Pidasa Serveis SL, obra dona compliment als acords signats amb el FC Andorra.

També s’ha adjudicat el concurs per a la realització dels treballs del canvi dels ascensors i refecció de l’escala de l’edifici del Bullidor del Pas de la Casa per un import de 126.048,97 euros a l’empresa Simco SAU.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200