Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / 8 ballarins de l’escola encampadana de dansa BELA aconsegueixen el podi en el Campionat del Món de ball en línia

8 ballarins de l’escola encampadana de dansa BELA aconsegueixen el podi en el Campionat del Món de ball en línia

Els integrants de BELA destaquen el bon ambient de la competició i els bons resultats obtinguts.

L’escola encampadana de dansa BELA va participar, la setmana passada, al Campionat del Món de ball en línia que va tenir lloc a Kalkar, Alemanya. De l’1 al 5 de gener, un total de 10 ballarins provinents d’Andorra van participar en aquest concurs, d’entre els quals 8 van arribar al podi.

Alemanya va convertir-se en el punt de trobada de prop de 420 participants provinents de diferents països d’arreu del món i la competició va comptar amb l'assistència d'unes 4.000 persones. Tot i que l’escola BELA ja hi va assistir l’any passat, “aquest any ha augmentat el nombre de participants – passant de 5 a 10– i aconseguint uns resultats molt satisfactoris”, explica Meritxell Romera, vicepresidenta i entrenadora de BELA.

BELA va obrir només fa dos anys i, segons declara Romera, “els resultats obtinguts al Campionat del Món són motiu d’orgull i ens demostren que seguim una bona línia de treball”. També ens explica que “hi va haver molt bona relació amb els participants dels altres països” i que “d’una manera o altra, vam fer d’ambaixadors del nostre país”.

A finals de juliol, BELA organitzarà el III InterAndLine, una trobada amistosa al Principat amb ballarins d’arreu del món i que comptarà amb diferents tipus d’espectacles i classes de tècnica.

Arran dels resultats aconseguits durant el darrer any 2013 i en aquest Campionat del Món, la World Country Federation ha promocionat de categoria a les ballarines Emma Suárez, Verónica Alonso, Maria José Martínez i Maria Pau Fajarnés que ascendiran de categoria, passant de Newcomer a Novice i a la ballarina Anna Casal, que passarà de categoria Social a Newcomer. La ballarina més petita de l’expedició, Anna Casal, també té la opció de pujar de categoria, passant de Social a Newcomer.

El ball en línia és una modalitat que prové del country i que es combina amb diferents estils de dansa, com ara el funky, el cuban o el polka. Exigeix, doncs, el domini de diferents modalitats i es pot practicar individualment –com és el cas de BELA– o bé en parella.

 

RESULTATS:

Modalitat

Edat

Categoria

Participant

Resultat

Social

Youth

Femenina /

Alexandra Mossoll

2a

Social

Teen

Femenina /

Anna Casal

3a

Newcomer

Teen

Femenina /

Emma Suárez

3a

Newcomer

Teen

Femenina /

Marta López

6a

Newcomer

Crystal

Femenina /

Verónica Alonso

1a

Newcomer

Diamond

Femenina /

Maria José Martínez

2a

Newcomer

Silver

Femenina /

Maria Pau Fajarnés

4a

Novice

Adult

Masculina /

Xavi Silvestre

4t

Novice

Adult

Femenina /

Patricia Silvestre

7a

Intermediate

Crystal

Femenina /

Meritxell Romera

3a

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200