Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / 39 padrins de la parròquia ja disposen de les claus dels horts de Terres Primeres

39 padrins de la parròquia ja disposen de les claus dels horts de Terres Primeres

Nou padrins i padrines accedeixen per primera vegada als horts

La sala del Consell del Comú d’Encamp ha estat l’escenari, aquesta tarda, de l’entrega de claus i de contractes als hortolans i a les hortolanes, corresponents a les parcel·les dels Horts de Terres Primeres.

L’acte ha estat presidit per la cònsol menor, Esther París, i per Ester Segura, directora de projectes de cooperació de la Fundació Julià Reig. París ha agraït l’assistència de tots els padrins a l’acte, i ha destacat que enguany s’han pogut concedir totes les sol·licituds. A més, ha indicat que ja s’han realitzat els treballs per posar a punt la terra i que demà, les hortolanes i els hortolans, ja podran començar a cultivar. París també ha destacat que enguany s’han fet arranjaments a un mur de delimitació dels terrenys que ha permès obtenir una llengua més de terra cultivable.

Per cloure l’acte s’ha ofert a tots els assistents un berenar amb coca i sucs.

Horts de Terres Primeres

L'any 2006 es va posar en marxar el projecte amb un total de 17 parcel·les i actualment es disposa de 39 horts, d'uns 50 metres quadrats, que són cedides per a l'ús personal. Aquesta iniciativa va néixer de la mà de la Fundació Julià Reig.

Cultivar un hort promou una millor qualitat de vida i causa una major autonomia de la gent gran. A més, és una activitat ideal per incentivar la comunicació i les relacions socials entre els hortolans i hortolanes.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200