Dimecres 7 de Juny de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / “És una festa en què els adults tornen a ser nens i els nens s’ho passen genial”

“És una festa en què els adults tornen a ser nens i els nens s’ho passen genial”

Aquest diumenge, de les 11 a les 13 hores, el Prat Gran acollirà la segona edició de la festa Holi

Entrevistem a Diana Torra

Com arrenca la iniciativa de la segona edició?

Personalment em vaig formar com a professora de dansa oriental i és un món que m’apassiona. L’any passat em vaig posar en contacte amb un ballarí internacional, Sat Atma Singh, que organitza festes Holi per tot Espanya, i li vaig proposar de venir a fer-ho a Andorra. La veritat és que va anar genial, van venir entre 400 i 500 persones.

Explica’ns l’experiència.

Va ser un èxit total, molt divertit. És una festa en què els adults tornen a ser nens i els nens s’ho passen genial perquè es poden embrutar, saltar i ballar. A més, ho organitzem amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses d’Encamp i, per això, el mercat aquesta setmana també és realitzarà el diumenge. A més, l’associació Indira farà menjar i, la veritat, és una festa molt divertida.

Se celebra per algun motiu?

A l’Índia se celebra per commemorar que s’acaba l’hivern i que comença la primavera, per això els colors i la llum. Tothom està esperant que s’acabi el fred i comenci el bon temps, i és una bona manera de celebrar-ho. A l’Índia ja fa uns dies que ho van celebrar, però a Andorra ens hem d’adaptar a la meteorologia.

Què ha de fer la gent que hi vulgui participar?

Primer de tot, venir amb ganes de passar-s’ho molt bé i, sobretot, vestit amb una roba que sàpiga que no la vol tornar a fer servir, perquè de ben segur que quedarà molt brut. Llavors, posarem una paradeta i vendrem els sobres de colors (vermell, blau, verd, lila i groc). El preu serà de 3 euros un sobre, 5 euros si en compres dos, i 10 euros si els compres tots cinc.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200