Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / Segueixen els treballs de desenvolupament de la Ruta dels orris

Segueixen els treballs de desenvolupament de la Ruta dels orris

S'aproven tasques d'assessorament i treballs complementaria relacionats amb els treballs de la Ruta dels orris per un cort de 13.000 euros.

L’abril passat es va signar el conveni amb el Govern pel seu desenvolupament i també per tirar endavant els treballs arqueològics que es van iniciar amb la troballa del túmul, la primavera passada.

El Consell de Comú del mes de juny ha donat llum verda a la contractació dels serveis d’assessorament que desenvoluparà l’arqueòleg que ja va redactar el projecte de la Ruta dels Orris i que, a més, ha estat el director dels treballs arqueològics que s’han fet fins ara als orris d’Emportrona i Encernera. Les tasques d’assessorament ascendeixen a un import de 11.730 euros.

En segon lloc, també s'ha donat llum verda a uns treballs complementaris per tal de poder finalitzar l’actuació prevista i la realització de treballs extraordinaris que han anat sorgint arran de nous descobriments al terra d’un dels dos orris.

El projecte inicial d’intervenció arqueològica que es va aprovar ara farà un any ascendia a 64.000 euros als quals s’hi sumaran els 9.920 que s’han adjudicat avui.

Us avancem també que estem treballant ja en el concurs per a la senyalització de la ruta que tindrem operativa aviat i que realitzaran guies especialitzats que han estat formats en el marc dels cursos que ha posat en marxa l’equipament de Cal Pal.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200