Diumenge 7 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / S'aprova la nova ordinació sobre la instal·lació de rètols, tendals i vinils d’establiments comercials i/o d’activitats empresarials i professionals.

S'aprova la nova ordinació sobre la instal·lació de rètols, tendals i vinils d’establiments comercials i/o d’activitats empresarials i professionals.

La present ordinació té per objecte la regulació de les condicions i dels requisists per a la instal·lació de rètols, tendals i vinil d'establiments comercials i/o activitats empresarials i professionals a la parròquia d'Encamp.

El Consell del Comú d'Encamp del 21 de novembre del 2019 ha aprovat una nova acció relacionada amb el Pla de dinamització de la parròquia. Es tracta de l'ordenació de rètols, tendals i vinils d'establiments comercials i d'activitats empresarials i professionals, una reglamentació que succeeix i complementa les anteriors, dedicades a la regulació de les terrasses i a l'oferta de subvencions a comerços per posar-se al dia.

La present ordinació té per objecte la regulació de les condicions i dels requisists per a la instal·lació de rètols, tendals i vinil d'establiments comercials i/o activitats empresarials i professionals a la parròquia d'Encamp, que requerirant de l'autorització prèvia del Comú d'Encamp, i que hauran de seguir una sèrie de característiques, requisits i de procediments administratius abans de la seva col·locació.

Tanmateix, el comú està treballant en l'elaboració d'un manual sobre aquesta ordinació, per exposar més gràfica els elements més importants de dita reglamentació.

A continuació, podeu descarregar l'ordinació.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200