Dimecres 8 de Febrer de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / Renovació de 54 plaques de carrers a Encamp

Renovació de 54 plaques de carrers a Encamp

Els nuclis antics del Tremat i La Mosquera, Les Bons i del poblet d’Encamp ja compten amb noves plaques i numeracions als seus carrers.

El Comú d’Encamp ha renovat, les darreres setmanes, 54 plaques de carrers, així com les numeracions dels edificis, dels nuclis antics del poblet d’Encamp, Les Bons i el Tremat i La Mosquera, actuacions previstes dins del pla d’embelliment d’Encamp.

Les noves senyalitzacions, que substitueixen les plaques ceràmiques que hi havia fins ara, estan realitzades amb alumini soldat i amb un acabat d’oxicorten envernissat, que a banda de donar-li un toc més rústic, idoni pels nuclis antics d’Encamp, milloren la llegibilitat i augmenten la seva visibilitat respecte als vianants. A més, aquestes plaques estan preparades perquè, en un futur, es pugui col·locar il·luminació LED a la part interior, facilitant així la visibilitat i lectura a les nits. Tanmateix, cal destacar que s’ha assolit un altre objectiu, i és numerar els edificis del nucli antic de Les Bons, que fins ara no comptava amb numeració a les cases.

El cost global de dita actuació d’embelliment ha estat de 21.122,32 euros.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200