Dimecres 29 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / Ordinació de Terrasses de la parròquia d'Encamp

Ordinació de Terrasses de la parròquia d'Encamp

El comú d'Encamp aprova el juny del 2019 els nous criteris per homogeneïtzar el funcionament i l'estètica de les terrasses amb l’objectiu d'afavorir l’equilibri entre els usos de les terrasses i els usos col·lectius de l’espai públic, garantint en primer lloc la qualitat dels espais per a ciutadans i veïns i en segon lloc donant suport a l’activitat econòmica dels sectors de restauració i assimilats.

El comú d'Encamp va aprovar, a mitjans del 2019, la nova ordinació per a la instal·lació de terrasses amb l'objectiu d'estandaritzar i homogeneïtzar la normativa, la tipologia i els elements estètics d'aquest tipus d'espais. L'objectiu és imprimir un model propi que s'associï a la identitat de parròquia. La nova ordinació de terrasses va rebre el suport de tots els grups durant la sessió ordinària del consell de comú que es va celebrar el passat mes de juny del 2019 a Casa Comuna.

L'aprovació de la nova ordinació va acompanyada de la producció d'un llibret informatiu que recull, d'una forma molt visual i entenedora, els elements principals dels aspectes administratius, de tramitació així com requeriments de l'espai, la tipologia de les terrasses i els paràmetres estètics, ordinació que us podeu descarregar a continuació.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200