Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / Encamp ja disposa d'un Passallibres

Encamp ja disposa d'un Passallibres

El punt de recollida i d'intercanvi dels llibres està situat a l'entrada nord del parc del Prat Gran i pretén ser un punt de socialització de llibres per a tots els publics.

El Comú d'Encamp ha inaugurat avui el primer Passallibres de la parròquia, situat a l'entrada nord del parc del Prat Gran, adherint-se així al projecte que es desenvolupa en el marc de les accions del Pla Nacional de Residus, que té com a objectiu potenciar la reutilització i la prevenció de residus provinents dels llibres, així com fomentar el respecte envers el material comunitari.

El Passallibres és un punt de recollida de llibres on tots els interessats poden intercanviar, de manera altruista i gratuïta, qualsevol llibre. La dinàmica d'ús és ben senzilla; qualsevol persona pot agafar un llibre amb l'única condició que, un cop llegit s'ha de retornar perquè en pugui gaudir una altra persona. També hi ha l'opció de deixar un altre llibre en el seu lloc, de manera que els llibres puguin anar passant d'unes mans a unes altres, facilitant l'accés de diferents obres literàries a la comunitat.

El Passallibres encampadà ja disposa d'una vintena de llibres esperant a ser llegits i/o intercanviats.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200