Dimecres 8 de Febrer de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / Encamp dona llum verda al projecte de remodelació de les avingudes per un import de 5,5 milions d’euros

Encamp dona llum verda al projecte de remodelació de les avingudes per un import de 5,5 milions d’euros

El comú d’Encamp ha donat llum verda a les obres de remodelació dels avingudes d’Encamp. Amb un import de 5,5 milions d’euros, els treballs s’allargaran durant 10 mesos.
Encamp dona llum verda al projecte de remodelació de les avingudes per un import de 5,5 milions d’euros

Vista general de la sessió del consell de comú d'aquest mes de gener.

Amb aquest projecte, el comú té l’objectiu de rellançar i reactivar el centre urbà, a través d’un eix vertebrador que generi sinèrgies a nivell social, cultural i econòmic. La remodelació està en sintonia amb els objectius i l’estratègia que marca el Pla Director de Dinamització Econòmica, al qual ja es va donar llum verda el desembre passat, amb el suport unànime de tots els consellers i conselleres.

Amb l’adjudicació del projecte de remodelació de les avingudes, es tanca el procés iniciat el passat mes de juny, amb la convocatòria d’un concurs d’idees per buscar la proposta que encaixés, a nivell estètic però també conceptual, amb els objectius d’aquesta actuació, que serà cabdal per a la transformació de les dinàmiques de la parròquia.

El consell de comú també va aprovar les partides plurianuals per fer front als treballs, el gruix dels quals es desenvoluparan dins aquest 2019. Així, durant aquest exercici, el comú farà front a prop de 3,9 milions d’euros (3.894.000,28€), als quals se sumaran els gairebé 1,6 previstos (1.578.437,74€) per a la fase final i certificació.

El suplement de crèdit (1.394.129,28€) es sufragarà, en un 85%, amb romanent de tresoreria. Els 164.000 euros restants es pagaran a través de les contribucions especials dels propietaris.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200