Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / En marxa les obres de remodelació de la passarel·la del Centre esportiu del Pas de la Casa

En marxa les obres de remodelació de la passarel·la del Centre esportiu del Pas de la Casa

El termini d’execució de les obres és de cinc mesos i l’import de la remodelació ascendeix a 470.549, 85 euros.

Aquesta setmana han començat les obres de reparació de la passarel·la del Centre Esportiu del Pas de la Casa, que consistiran en el sanejament de l’estructura metàl·lica i el canvi de la façana de vidre per una d’alumini amb finestres, que donaran una continuïtat estètica entre la passarel·la i l’edifici del centre esportiu. A més es procedirà a l’adequació i arranjament de les entrades per a vianants. El termini d’execució de les obres és de cinc mesos i l’import de la remodelació ascendeix a 470.549, 85 euros.

Amb motiu dels treballs, l’accés de vehicles a l’aparcament per la passarel·la es preveu que estigui tancat uns 2,5 mesos, termini que dependrà de l’estat de l’estructura metàl·lica. Per tant, l’entrada de vehicles durant aquest període de temps s’haurà de realitzar per la part inferior de l’edifici, situat a l’avinguda del Consell General, entrada que també hauran d’utilitzar els usuaris del centre esportiu durant els cincs mesos que durarà la globalitat dels treballs.

D’altra banda, en el marc de les obres de la plaça de l’església del Pas de la Casa, aquesta setmana també ha començat la remodelació de les voravies del carrer de les Abelletes, en el tram des del supermercat Alfa a l’Hotel Pic Mari, del carrer Comte de Foix, en el tram des de la perfumeria Júlia al Daytona Motos, així com de les escales a l’aparcament de la plaça Coprínceps.

Passarel·la després.jpg

Passarel·la del centre esportiu abans i després de les obres de remodelació

 

Afectacions voravies.jpg

Afectacions per la remodelació de voravies als entorns de l'església del Pas de la Casa

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200