Dissabte 25 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / El Comú d’Encamp obsequia les escoles de primària d’Encamp amb un autocompostador i un hort urbà

El Comú d’Encamp obsequia les escoles de primària d’Encamp amb un autocompostador i un hort urbà

El comú col·labora d’aquesta manera a reforçar el vincle amb l’educació mediambiental que es treballa a les escoles encampadanes. El cost de l’autocompostador i de l’hort urbà ascendeix a uns 3.600 euros.

Els cònsols d’Encamp, Jordi Torres i Esther París, acompanyats de la directora del Departament d’Higiene i Medi Ambient del Comú d’Encamp, Vanessa Carrascosa, han fet el lliurament, aquest matí, d’un autocompostador i d’un hort urbà a les escoles andorrana i francesa de primera ensenyança d’Encamp.

El primer centre que ha rebut la visita dels cònsols ha estat l’escola andorrana de primera ensenyança d’Encamp, on el seu director, Santi Rodríguez, ha rebut un autocompostador amb el que els infants de l’escola, a través de la recollida selectiva de matèria orgànica al menjador, podran fer compost que reutilitzaran en el seu hort escolar, projecte d’Escola Verda al que està adherit el centre.

La segona escola que han visitat els cònsols ha estat la francesa d’Encamp, on els ha rebut la seva directora, Giselle Bertrand. En aquesta ocasió, els cònsols han fet lliurament de tres jardineres i d’un hort urbà que consisteix en un receptacle amb dipòsit que recull l’aigua de la pluja i/o del reg que després es pot pouar, així com d’un compartiment on guardar les eines.

A més, de cara al pròxim curs escolar es preveu instal·lar un nou hort urbà a l’escola andorrana de primera ensenyança, ja que amb la remodelació dels patis del centre, es quedaran sense l’hort que actualment cultiven.

El cost de l’autocompostador i de l’hort urbà ascendeix a uns 3.600 euros i ja estan instal·lats i a punt per funcionar.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200