Diumenge 7 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / Construcció de nous aparcaments a Encamp

Construcció de nous aparcaments a Encamp

Conscients de les necessitats de la parròquia, seguim treballant per ampliar les places de pàrquing per l'estacionament de vehicles, amb l'adjudicació de les obres dels aparcaments del Torrent Estret i del Prat del Baró per un import de gairebé 531.000 euros.

El Consell de Comú  ha adjudicat les obres de construcció d’un aparcament horitzontal al Torrent Estret, essent SIDECO SL l’empresa adjudicatària per un import de 295.781,21 €. A més, es destinaran 5.844,69 euros, adjudicats a l'empresa Senyalitzacions Stop, per al subministrament i la instal·lació de jocs infantils a una nova zona d'esbarjo prop de l'aparcament. Aquest parc, que comptarà amb un tobogan, un gronxador i un spinner, dona sortida a l'objectiu de potenciar les zones d'esbarjo i el foment de la qualitat de vida dels ciutadans.

El Consell de Comú, a la vegada, ha adjudicat l’obra del nou aparcament horitzontal, amb 81 places, al terreny Prat de Baró a Construccions Entrimo SL per un import de 234.929,10 € i els treballs tècnics de direcció d’obra, per un import de 5.356,65 € a l’empresa Suport Enginyers Consultors, SA.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200