Diumenge 7 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA TERRITORIAL / Adjudicació de treballs d'infraestructures i serveis

Adjudicació de treballs d'infraestructures i serveis

Treballs de reparació al camí de l'Oratori i de connexió de la xarxa d'aigües entre Vila del Sol i el Torrent de Pont, adjudicats en la darrera sessió de Comú per un import global de 47.528,98 €.

A la darrera sessió de Comú s'han adjudicat diversos treballs relacionats amb el capítol d'infraestructures i serveis, remarcant l'adjudicació de la realització dels treballs de reparació del camí de l'Oratori, a la zona d'entrada des de l'avinguda de Rouillac i els desguassos de les aigües pluvials de l'aparcament de Les Bons. L'empresa adjudicatària ha estat Construccions Barca per un import de 7.307,73 €.

Tanmateix, s'han adjudicat els treballs de connexió de la xarxa d'aigües pluvials entre Vila del Sol i el torrent de Pont a la carretera de Vila a l'empresa Construccions Fernando i Fills, SL per un import global de 40.221,25 €.

A més, s'ha aprovat la convocatòria d'un concurs públic per adjudicar els treballs de canvi dels ascensors i refecció de l'escala de l'edifici del Bullidor del Pas de la Casa.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200