Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE PROMOCIÓ I COMERCIALITZACIÓ / Encamp posa en marxa una segona fase de la campanya de conscienciació per millorar l’Oci Nocturn al Pas de la Casa

Encamp posa en marxa una segona fase de la campanya de conscienciació per millorar l’Oci Nocturn al Pas de la Casa

El comú d’Encamp ha posat en marxa aquesta segona quinzena de febrer la segona fase de la campanya de prevenció i de conscienciació ‘Al Pas com a casa’ que va arrencar el novembre passat amb l’edició del Manual de Bones pràctiques per a la millora de l’oci nocturn. Es tracta de tres accions de comunicació online que s’allargaran fins a la segona quinzena de març.
Encamp posa en marxa una segona fase de la campanya de conscienciació per millorar l’Oci Nocturn al Pas de la Casa

Vista de la sala del consell de comú, durant la sessió d'aquest dilluns.

Les accions busquen conscienciar directament el públic objectiu, tant al seu lloc d’origen com mentre fan la seva estada al Pas de la Casa, i consisteix en la difusió de continguts, en llengua anglesa, a joves –nois i noies- de les localitats d’on enguany arribaran grups per mitjà dels operadors turístics, d’una banda, i també en la inserció de publicitat a través del wifi social, de lliure accés. Finalment, i a través dels perfils de les xarxes socials amb què compta el comú d’Encamp, es difondran càpsules animades mostrant diferents conductes incíviques contraposades a l’actitud correcta i responsable. A partir de la segona quinzena de març, també s’exhibirà cartellera pels diferents suports de publicitat urbana del Pas amb els missatges del Manual de Bones pràctiques.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200