Dissabte 25 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE PROMOCIÓ I COMERCIALITZACIÓ

ESTRATÈGIA DE PROMOCIÓ I COMERCIALITZACIÓ

La promoció i difusió de l'oferta i valors exclusius i diferenciats del territori comtemplant l'adaptació de la marca i accions promocionals a les singularitat i potencialitats del territori i les accions de màrqueting orientades al client extern.
El comú d’Encamp presenta un Manual de bones pràctiques que es distribuirà a allotjaments, establiments comercials, locals d’oci nocturn  i operadors turístics

El comú d’Encamp presenta un Manual de bones pràctiques que es distribuirà a allotjaments, establiments comercials, locals d’oci nocturn i operadors turístics

28/11/2018

El comú d’Encamp ha presentat el Manual de bones pràctiques per a la millora de l’oci nocturn que ha editat amb l’objectiu de conscienciar i prevenir sobre aquells comportaments que atempten contra el civisme i la convivència. El llibret, del qual se n’ha fet una tirada inicial de 5000 exemplars, s’ha editat en quatre idiomes -català, francès, castellà i anglès- i es distribuirà de forma immediata entre els hotels i allotjaments turístics del Pas, en primera instància. El manual es destinarà també entre els operadors turístics, els establiments comercials i els establiments d’oci nocturn del poble. Aquests són els quatre públics a qui s’adrecen els missatges i recomanacions, a mode de pautes, per contribuir a construir un nou model d’oci cívic, sostenible i compatible amb tots els actors implicats.

El comú d’Encamp presenta un Manual de bones pràctiques que es distribuirà a allotjaments, establiments comercials, locals d’oci nocturn i operadors turístics - Llegir Més

Encamp posa en marxa una segona fase de la campanya de conscienciació per millorar l’Oci Nocturn al Pas de la Casa

Encamp posa en marxa una segona fase de la campanya de conscienciació per millorar l’Oci Nocturn al Pas de la Casa

26/02/2019

El comú d’Encamp ha posat en marxa aquesta segona quinzena de febrer la segona fase de la campanya de prevenció i de conscienciació ‘Al Pas com a casa’ que va arrencar el novembre passat amb l’edició del Manual de Bones pràctiques per a la millora de l’oci nocturn. Es tracta de tres accions de comunicació online que s’allargaran fins a la segona quinzena de març.

Encamp posa en marxa una segona fase de la campanya de conscienciació per millorar l’Oci Nocturn al Pas de la Casa - Llegir Més

Bus a Les Pardines-Engolasters

Bus a Les Pardines-Engolasters

01/06/2019

Amb l’objectiu de millorar la mobilitat amb transport públic entre el nucli urbà i la zona natural, així com de promocionar la zona de Les Pardines-Engolasters, el Comú d'Encamp posarà en marxa un servei de bus dels Arínsols a Les Pardines durant la temporada d'estiu.

Bus a Les Pardines-Engolasters - Llegir Més

Encamp presenta les activitats d’estiu amb l’Encamp de gresca com a gran novetat

Encamp presenta les activitats d’estiu amb l’Encamp de gresca com a gran novetat

19/06/2019

Dissabte, a les 12 h a la plaça dels Arínsols, l’Esbart Sant Romà presentarà el ball popular ‘Encamp de gresca’.

Encamp presenta les activitats d’estiu amb l’Encamp de gresca com a gran novetat - Llegir Més

S'aproven les despeses relatives a les actuacions a la zona d'Engolasters

S'aproven les despeses relatives a les actuacions a la zona d'Engolasters

21/06/2019

Amb la finalitat de dinamitzar la zona de l'estany d'Engolasters durant l'estiu, el Comú d'Encamp aprova una despesa d'un 46.500 euros per la millora de les infraestructures, l'embelliment i la dinamització de la zona.

S'aproven les despeses relatives a les actuacions a la zona d'Engolasters - Llegir Més

Balanç de la temporada d'estiu Engolasters 2019

Balanç de la temporada d'estiu Engolasters 2019

24/09/2019

Més de 20.000 visitants han passat per les casetes d'informació d'Engolasters aquest estiu 2019, un 18% més que l'any 2018.

Balanç de la temporada d'estiu Engolasters 2019 - Llegir Més

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200