Divendres 1 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE GESTIÓ / Encamp aprova el Manual funcional i l'estructura organitzativa de la corporació.

Encamp aprova el Manual funcional i l'estructura organitzativa de la corporació.

El nou organigrama defineix una estructura, concreta les missions i les funcions de cadascun dels departaments, així com una gestió eficient dels recursos humans.

El comú d'Encamp ha aprovat, durant la sessió ordinària del Consell de Comú, el manual funcional i l'estructura organitzativa de la corporació. El programa, que assenta les bases d'una estructura de personal competitiva, capacita el comú per assumir els nous reptes que se li presentin durant els pròxims anys. El text ha estat aprovat per assentiment per tots els consellers de comú.

El nou organigrama defineix una estructura, concreta les missions i les funcions de cadascun dels departaments, així com una gestió eficient dels recursos humans. A més, s'estructuren i es clarifiquen les unitats organitzatives, la denominació d'alguns llocs de treball i els coneixements bàsics necessaris de català i d'idiomes, d'ofimàtica i altres habilitats requerides per a cada plaça.

El nou organigrama preveu mantenir l'estabilitat de la plantilla existent, permetent consolidar uns 50 llocs de treball eventuals i obrint les portes a la promoció interna. A més, es potenciarà el talent i les oportunitats de formació continuada i de reciclatge professional. 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200