Dissabte 25 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA / Torna la Travessa de muntanya d'Encamp, que arriba a la seva 36a edició

Torna la Travessa de muntanya d'Encamp, que arriba a la seva 36a edició

La 36a edició de la Travessa de muntanya d’Encamp se celebrarà el pròxim diumenge 7 de juliol.

Si hi ha una prova que mostra la grandesa i la bellesa del nostre territori i dels nostres espais naturals és la Travessa de muntanya d'Encamp, la prova més longeva al Principat d'Andorra, que enguany arriba a la seva 36 edició.

El període d’inscripcions per participar en la Travessa d’Encamp estarà obert fins al pròxim 5 de juliol a les 20 hores a través del web www.eventselit.com o bé, si es vol fer presencialment, el dissabte 6 de juliol de les 17 a les 20 hores a la recepció del Complex Esportiu I Sociocultural d’Encamp, dia en què també es farà la recollida de dorsals. El preu de la travessa d’Encamp és de 15 euros per als recorreguts llarg i mitjà i de 10 euros pel recorregut curt o familiar. Hi haurà un recàrrec de 5 euros per a les persones que facin la inscripció presencial el dissabte. A més, cal tenir una assegurança vàlida per a la competició o contractar-ne una de dia.

Pel que fa al traçat, de nivell tècnic, és puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya. El recorregut llarg, amb  21 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.300 metres i negatiu de 1.900 metres, sortirà dels Cortals d’Encamp (inici del camí d'Ensagents) i tindrà la seva arribada a la plaça dels Arínsols d'Encamp. El traçat mitjà, de 14 quilòmetres i un desnivell positiu i negatiu de 1.200 metres, sortirà d’Encamp per dirigir-se fins a Les Agols i el Camí de les Pardines, per retornar al centre de la vila d’Encamp.  El traçat curt, amb una distància de 4,5 quilòmetres i un desnivell positiu i negatiu de 350 metres, sortirà d’Encamp i realitzarà un traçat senzill pensat per a tota la família que passarà pel camí de les Pardines.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200