Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA / Les estades esportives no s'aturen per Nadal

Les estades esportives no s'aturen per Nadal

Del 26 al 30 de desembre el CN Ferca de València ha realitzat una estada esportiva en alçada al Complex d'Encamp.

Alguns tenen la premissa que per Nadal s'ha de descansar i estar en família. Però també n'hi ha d'altres que aprofiten aquestes dates per seguir amb els seus entrenaments, com ha estat el cas del grup de nedadores i nedadors del CN Ferca de València, que ens han visitat del 26 al 30 de desembre per realitzar una estada esportiva en alçada.

És conegut que amb els entrenaments en alçada, considerats així a partir dels 1200 metres, en entrenar-se en un context de baixa concentració d'oxigen, obtenen un millor rendiment dels esportistes en tornar a nivells normals d'alçada, sobretot en aquells esports en què la resistència tenen una especial importància, com és el cas de la natació.

Amb l'objectiu d'augmentar la resistència corporal, els membres del CN Ferca han estat cinc dies entrenant, matí i tarda al Complex d'Encamp, en sessions de treball aeròbic i anaeròbic tant a la piscina com al gimnàs.

 

Encamp, 31 de desembre del 2019

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200