Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA / Encamp presenta el segon cicle de conferències sobre el turisme esportiu i el benestar

Encamp presenta el segon cicle de conferències sobre el turisme esportiu i el benestar

Les ponències, gratuïtes i obertes a tothom, oferiran eines als empresaris del sector turístic, de la parròquia i del país, així com als clubs i als esportistes, per atendre encara millor el turisme esportiu i de benestar.

Després de l'èxit assolit el primer any, Encamp presenta el segon cicle de conferències en el marc del turisme esportiu i de benestar que oferirà entre els mesos de juny a novembre.

Les ponències, gratuïtes i obertes a tothom, oferiran eines als empresaris del sector turístic, de la parròquia i del país, per atendre encara millor el turisme esportiu, i també aportaran suggeriments per aconseguir tenir uns hàbits saludables, així com idees per als emprenedors. A més, coneixerem de primera mà les experiències d'esportistes del país, que inspiraran als més joves, o les vivències i el dia a dia en la gestió d'un grup de nedadors internacionals, endintsant-nos així en l'esport d'alt rendiment i els entrenaments en alçada.

La primera conferència serà a càrrec del fisioterapeuta i divulgador Xavi Verdaguer, que ens parlarà de 'La microbiota intestinal i l'esport, com millorar el teu rendiment' el pròxim mes de juny.

Les següents xerrades tindran un vessant més esportiu. Continuaran el cicle Albert Llovera i Cristian España amb la ponència 'Una aventura, un somni fet realitat: el Dakar', edgar Montellà amb la conferència 'Vivències des de les carreres, la vida a través del motor', Jordi Jou, Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Lidón Muñoz i Juanllu Pons amb la xerrada 'Alt rendiment al Club Natació Sant Andreu' i tancarà el segon cicle de conferències en el marc del turisme esportiu i de benestar l'encampadana Stefi Troguet amb '2019, el primer pas'.


Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200