Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA / Col·laboració en el patrocini de la travessa d'esquí de muntanya dels sis refugis "SKIMO 2019"

Col·laboració en el patrocini de la travessa d'esquí de muntanya dels sis refugis "SKIMO 2019"

L'esdeveniment ajuda a consolidar la parròquia d'Encamp com a destinació de turisme esportiu.

L'Andorra Skimo és una travessa d’esquí de muntanya, de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones. L’objectiu de l'Andorra Skimo és fer la volta a Andorra per etapes amb esquí de muntanya, unint les tres estacions d’esquí del Principat així com les dues valls.

L'Andorra Skimo aplega els millors professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, que busquen aconseguir el seu repte personal, gaudint d’un recorregut inèdit.

L'esdeveniment s'està consolidant com un referent de l'esquí de muntanya a la parròquia d'Encamp, al Principat d'Andorra i als països veïns. Per aquest motiu el Comú d'Encamp, hi aposta any rere any amb una aportació econòmica per esponsorització, enguany de 3.000 euros, en ser un esdeveniment que ajuda a consolidar la parròquia d'Encamp com a destinació de turisme esportiu, aportant pernoctacions a la vila del Pas de la Casa, on es desenvolupa una de les proves.


Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200