Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA / ACTUACIONS PER OBJECTIUS / ESTRATÈGIA DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA / Ajudes excepcionals als comerços del Pas de la Casa pel tall de la RN22

Ajudes excepcionals als comerços del Pas de la Casa pel tall de la RN22

A la darrera sessió de Comú s'han resolt les 159 sol·licituds presentades per les ajudes excepcionals als comerços del Pas de la Casa.

Com ja va anunciar abans de l'estiu el Comú d'Encamp, per a pal·liar els efectes col·laterals arran del tancament continuat de l'accés amb França a causa d'una esllavissada, el passat 27 d'abril, a la carretera RN22, es va acordar realitzar ajudes econòmiques per les tributacions de l'impost de radicació, de la taxa d'higiene pública i els preus públics de la instal·lació de terrasses i d'exposició de mercaderies a la via pública.

Després de rebre les diferents sol·licituds, la resolució ha quedat així: 146 sol·licituds favorables, 3 sol·licituds parcialment favorables i 10 sol·licituds desfavorables.

D'aquestes 10 sol·licituds desfavorables, desestimades pels deutes de l'interessat amb l'administració pública, algunes es podran finalment resoldre favorablement, ja que alguns afectats estan regularitzant la seva situació.

A més, i amb la finalitat de donar sortida a les ajudes, el Consell de Comú ha aprovat la modificació del calendari tributari establert per aquest any 2019, traslladant la facturació de l'impost de radicació i la taxa d'higiene de radicació del mes de juny al mes de setembre.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200