Dimecres 8 de Febrer de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / El Comú / FEM PARRÒQUIA

FEM PARRÒQUIA

El Pla director de dinamització econòmica de la parròquia d'Encamp constitueix un punt de partida per orientar les políiques, mesures i actuacions que tan des de l'àmbit públic com privat cal dur a terme per afavorir un model de desenvolupament òptim, consolidant un model de territori de qualitat, competitiu, sostenible i integrador.
EL PLA DIRECTOR DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA DE LA PARRÒQUIA D'ENCAMP

EL PLA DIRECTOR DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA DE LA PARRÒQUIA D'ENCAMP

05/08/2019

El febrer de 2019 les tres formacions polítiques amb representació al Comú d'Encamp van signar un acord d'execució del Pla director de dinamització econòmica de la parròquia d'Encamp, on es presentaven les línies estartègiques destinades a la transformació i dinamització d'Encamp i del Pas de la Casa.

EL PLA DIRECTOR DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA DE LA PARRÒQUIA D'ENCAMP - Llegir Més

L'ACORD PER EXECUTAR-LO

L'ACORD PER EXECUTAR-LO

07/02/2019

Els consellers dels tres grups polítics del comú han ratificat l’acord d’execució del pla director de dinamització de la parròquia. Conscients de la importància i de la necessitat de tirar endavant aquest pla, i amb una visió de futur per a Encamp i el Pas de la Casa, tots han acordat treballar per donar-li continuïtat i garantir que futurs consolats segueixin treballant en el seu desenvolupament i objectius establerts.

L'ACORD PER EXECUTAR-LO - Llegir Més

ACTUACIONS PER OBJECTIUS

El pla director de dinamització econòmica de la parròquia d'Encamp s'estructura sobre quatre objectius estratègics que s'han definit contemplant les realitats territorials diferenciades dels dos nuclis, Encamp i El Pas de la Casa.

ACTUACIONS PER OBJECTIUS - Llegir Més

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200