Dimecres 3 de Juny de 2020
Muntanyes

Què és?

El projecte educatiu de les Escoles Bressol de la parròquia d’Encamp inclou els objectius, els trets d’identitat, la línia metodològica, les relacions família-escola i els primers hàbits.

Envers l’infant, l’atenció educativa és personalitzada i es basa en l’afecte i en la confiança. L’adquisició dels hàbits i dels aprenentatges bàsics es fa a través de la metodologia activa, atenent el moment evolutiu de cada nen. Aquests principis fonamenten la progressiva educació dels nostres infants.

Per educar un infant... « “Cal tota una tribu” sí, però hi ha uns llocs “màgics” amb uns professionals que no fan màgia, però tenen instruments i eines per afavorir la descoberta, l’experimentació, la imaginació, la fantasia... Amb uns companys i companyes per relacionar-se, compartir, aprendre a conviure... Una “selva” on sentir-se acollit, estimat, acceptat, atès, respectat, escoltat, protegit, estimulat, juntament amb la família, expressar-se i comunicar, plena d’oportunitats per créixer i fer possible la meravella de ser persona». (Lourdes Pérez Pérez)

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200