Dimecres 29 de Juny de 2022
Muntanyes

Què és?

El projecte educatiu de les Escoles Bressol de la parròquia d’Encamp inclou els objectius, els trets d’identitat, la línia metodològica, les relacions família-escola i els primers hàbits.

Envers l’infant, l’atenció educativa és personalitzada i es basa en l’afecte i en la confiança. L’adquisició dels hàbits i dels aprenentatges bàsics es fa a través de la metodologia activa, atenent el moment evolutiu de cada nen. Aquests principis fonamenten la progressiva educació dels nostres infants.

Per educar un infant... « “Cal tota una tribu” sí, però hi ha uns llocs “màgics” amb uns professionals que no fan màgia, però tenen instruments i eines per afavorir la descoberta, l’experimentació, la imaginació, la fantasia... Amb uns companys i companyes per relacionar-se, compartir, aprendre a conviure... Una “selva” on sentir-se acollit, estimat, acceptat, atès, respectat, escoltat, protegit, estimulat, juntament amb la família, expressar-se i comunicar, plena d’oportunitats per créixer i fer possible la meravella de ser persona». (Lourdes Pérez Pérez)

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200