Divendres 10 de Juliol de 2020
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Cultura / Novetats a la biblioteca / Novetats: maig 2019
RSS

Novetats: maig 2019

I aquest mes ens ha arribat...

 

NovetatSinopsi
BIBLIOTECA COMUNAL D'ENCAMP

L a última carta de amor; Jojo Moyes

Novel·la en castellà

En 1960, Jennifer se despierta en un hospital de Londres. No recuerda nada. Ni el accidente de coche que la ha llevado allí, ni a su marido, ni su propio nombre. Hasta que regresa a casa y por azar encuentra una carta escondida. Así comienza a recordar al amante por el que estaba dispuesta a arriesgarlo todo.

En 2003, Ellie busca entre los archivos del periódico para el que trabaja inspiración para una nueva historia. Pero lo que descubre es una carta escrita cuarenta años antes en la que un hombre le pide a su amante que abandone a su marido. Ellie no puede evitar sentirse atrapada por la intriga de este romance del pasado, a pesar o quizá a causa de que ella misma está viviendo una aventura con un hombre casado. Está decidida a conocer la suerte que corrió esta historia de amor, secretamente confiando en que inspire su propio final feliz. Porque el poder de unas palabras puede acabar con un romance... o reavivar un amor perdido.

La frontera; Don Winslow

La frontera.jpg

Novel·la en castellà

¿Qué haces cuando ya no hay fronteras? ¿Cuándo las líneas que creías que existían sencillamente se han esfumado? ¿Cómo te mantienes de pie cuando ya no sabes realmente de qué lado estás?.

La guerra ha llegado a casa. Hace cuarenta años que Art Keller está en primera línea de fuego del conflicto más largo de la historia de EE.UU.: la guerra contra la droga. Su obsesión por derrotar al capo más poderoso, rico y letal del mundo —el líder del cártel de Sinaloa, Adán Barrera— le ha costado cicatrices físicas y mentales, tener que despedir a personas a las que amaba e incluso se ha llevado parte de su alma. Ahora Keller se encuentra a los mandos de la DEA solo para ver como por destruir al monstruo han surgido otros treinta que están llevando incluso más caos y destrucción a su amado México. Pero eso no es todo. El legado de Barrera es una epidemia de heroína que está asolando EE.UU. Keller se lanza de cabeza a frenar este flujo mortal pero se encontrará rodeado de enemigos, personas que quieren matarle, políticos que quieren destruirle y aún peor: una administración entrante que comparte lecho con los traficantes de drogas que él quiere destruir. Art Keller está en guerra no solo con los cárteles sino con su propio gobierno. La larga lucha le ha enseñado más de lo que nunca imaginó, ahora aprende...

El amante silencioso; Clara Sánchez

El amante silencioso.jpg

Novel·la en castellà

Isabel, una mujer que trabaja en la Asociación de Víctimas Dependientes, recibe una propuesta peculiar que va más allá de sus competencias: debe ir a una región de Kenia, Mombasa, para localizar y rescatar a un joven llamado Ezequiel que ha sido abducido por la Orden Humanitaria, una secta que esconde algo turbio.
Isabel acepta la misión dispuesta a redimir la culpa que le atosiga desde que su hermano, víctima de otra secta, se suicidó sin que ella pudiera ayudarle.

Una vez en Mombasa, a pesar de sentirse embargada por el exotismo que la rodea, Isabel consigue infiltrarse en la orden como un miembro más, pero el líder de la secta, un hombre llamado
Maína, de aparente carácter afable y cordial, sospecha de ella. Parece que consigue leer su pensamiento e Isabel cada vez se siente más angustiada. El día que Ezequiel desaparece, Isabel decide pedir ayuda desesperada. Consigue encontrar el móvil que Maína le había requisado y contactar con Said, un misterioso hombre que siempre aparece en el momento más adecuado, con su moto destartalada y una chancla de cada color. Said le había hecho la promesa de cuidarla y termina convirtiéndose en un gran aliado para Isabel, ya que juntos consiguen descubrir qué se esconde detrás de las intenciones de Maína y de la secta que dirige.

J'ai encore menti!; Gilles Legardinier

Novel·la en francès

Laura se pose beaucoup de questions. Comment réussir sa vie? Est-il possible de manger tout ce que l’on aime sans prendre dix kilos? Comment trouver l’amour? Trop de doutes pour être heureuse, trop d’envies pour se contenter du banal. Jusqu’au jour où un accident va complètement effacer sa mémoire….

Gilles Legardinier confirme brillamment qu’il n’a pas son pareil pour allier le rire à l’émotion. Qui n’a jamais rêvé de tout oublier pour recommencer ? Attention : les scènes de cette comédie sont vécues par des non-professionnels, il est vivement conseillé de les reproduire chez vous !

Céline Espérin nous emporte avec légèreté aux cotés de Laura, héroïne drôle et attachante, qui ne recule devant rien malgré cette nouvelle vie où elle a désormais tout à apprendre…

Entre el cel i la terra; Gerard Quintana

Entre el cel i la terra.jpg

Novel·la en català

Barcelona, 1952. En Pachi Saura fa més d'un any que s'ha traslladat a la ciutat per estudiar a l'Escola de Belles Arts. Instal·lat en un cau prop de la Plaça Real, mira de construir la vida que ha somiat lluny dels dictats familiars. Els primers mesos comparteix el plaer de l'existència i de la música, una de les seves grans aficions, amb algunes noies del barri que li fan de model a canvi de pocs diners. A través de la seva mirada transforma la misèria que l'envolta en petits tresors, en una recerca quasi obsessiva de la bellesa. Però dues dones marcaran per sempre el seu destí: la Neus, casada per agraïment, a qui en Pachi rescata de la càrrega de la Guàrdia Civil durant la vaga general del 12 de març de 1951. I l’Àngels, filla d’un editor exiliat a França, intel·ligent i d’una bellesa andrògina per la qual sent una atracció que va molt més enllà de la pulsió entre sexes.

Els àngels em miren; Marc Pastor

Els àngels em miren.jpg

Novel·la en català

Dues noies joves sense aparent connexió són localitzades mortes en el que sembla un assassinat ritual: capiculades, amb la llengua arrencada i amb idèntic tatuatge a l’esquena. Unes ales petites al clatell. Els Mossos d'Esquadra, exhaustos enmig d’una situació política convulsa, engegaran una complicada investigació. Els pocs sospitosos que aconsegueixen identificar són també víctimes d’unes ànsies de revenja que semblen no tenir aturador.

Marc Pastor torna a la novel·la negra amb una obra urbana, elèctrica i addictiva que trenca cànons i que ens presenta un protagonista poderós: el caporal Abraham Corvo. Mulat d’ascendència guineana, és perspicaç i intuïtiu i reuneix totes les qualitats que s'atribueixen a un bon detectiu… i alguna altra arma secreta: dins seu batega una pulsió obscura, una consciència antiga capaç de mirar directament als ulls del mal. La millor novel·la d’un dels grans escriptors de la narrativa catalana actual.

L'espasa i la llavor; Jordi Nogués

 

Novel·la en català

L'any 1150 dotze monjos de l'abadia de Fontfreda creuen els Pirineus cap a la Catalunya Nova. Amb ells viatgen el pare Esteve, un jove amb un cor i una ment inquietes, i en Gilabert, un cavaller desenganyat de la cruel guerra on han perdut la vida els seus companys.

La missió que tenen és fundar un monestir al lloc conegut com a Hortus Populetum, però l'arribada dels religiosos del Cister provocarà un conflicte sagnant amb en Ramon i en Ponç de Cervera, ja que veuen perillar el seu poder absolut a la regió.

Durant l'edificació pedra a pedra dels murs de Poblet, les històries entrecreuades d'en Gilabert, l'Esteve i la Gaia «la jove i ambiciosa filla del senyor de l'Espluga», embolicats en conspiracions i assassinats, submergeixen el lector en una època convulsa i fascinant.

L'obrador dels prodigis; Christian Escribà i Sílvia Tarragó

L’obrador dels prodigis.jpg

 

Novel·la en català

Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del gust i de la presentació. Amb els plats, l’Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa, de manera que arriba a canviar els estats d’ànim de qui tasta els seus plats. Des del seu naixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a l’obrador de la pastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles.

BIBLIOTECA COMUNAL DEL PAS DE LA CASA

La filla de la tempesta; Santi Baró

La filla de la tempesta.jpg

 

Novel·la en català

A principis dels seixanta Catalunya rep una forta onada d’immigrants procedents d’Andalusia.

Jornalers que fugen de la seva terra a causa de la precarietat d’uns treballs en condicions infrahumanes i que arriben a milers a Barcelona amb el tren Catalán. Terrassa viu, en canvi, un boom industrial; el fum dels vapors de la indústria tèxtil son el testimoni d’una riquesa que va en augment. Aquesta és la història d’una noia cordovesa de només setze anys que arriba a Terrassa amb tota la família i la maleta carregada d’esperança i d’il·lusions. La descoberta d’un nou món i de noves amistats omplen el seu dia a dia. Una història de supervivència als anys 60 enmig de fàbriques, cases benestants, barriades marginals i amb el marc de fons d’un fet tràgic del passat recent, la cèlebre riuada que el 1962 va arrasar el Vallès Occidental.

Factfulness; Hans Rosling

Factfulness

 

Llibre en català

Quan ens fan preguntes molt senzilles sobre tendències globals –quin percentatge de la població mundial viu en la pobresa extrema; per què està augmentant la població mundial; quantes nenes acaben l’escolaritat…– triem sistemàticament la pitjor resposta. Resulta que el món, tot i les seves imperfeccions, és un lloc molt millor del que ens pensem. Però si ens passem la vida preocupats per tot en lloc de fer-nos una imatge del món basada en fets, podem perdre la capacitat de centrar-nos en els problemes que realment ens amenacen. Estimulant i revelador, ple d’anècdotes divertides i d’històries commovedores, Factfulness és un llibre urgent i essencial que canviarà la teva manera de veure el món.

La ciudad del fuego; Kate Mosse

La ciudad del fuego.jpg

 

Novel·la en castellà

La inglesa Kate Mosse, escritora de numerosas sagas históricas, ha publicado su última novela “La ciudad del fuego” una novela de amor y guerra que narra la historia de la ciudad de Carcassonne en pleno siglo XVI. Cuenta el enfrentamiento que católicos y protestantes vivieron durante una dura batalla. “Hay una reliquia perdida, un testamento perdido que buscan generaciones enteras”, dice la autora. La obra transcurre en escenarios ficticios, pero también se desarrolla en lugares reales como la iglesia gótica de Carcassonne. Según cuenta la escritora, en la novela la iglesia tiene multitud de caminos secretos por donde pueden huir los personajes de la saga.

Freddie Mercury, la biografía definitiva; Lesley-Ann Jones

Freddie Mercury la biografía definitiva.jpg

 

Llibre en castellà

Freddie Mercury, uno de los mayores talentos de la música pop de todos los tiempos, ha sido sin duda el más misterioso de aquellos intérpretes que llegaron a convertirse en leyenda. Sin embargo, y a pesar de que su ilimitada creatividad e inigualable sentido del espectáculo le granjeara millones de enfervorizados seguidores en todo el mundo, muy pocos han llegado a conocer al hombre que se escondía tras el mito. La biografía, además de relatar con detalle todos los pasos de su fascinante trayectoria como ídolo de multitudes, explora los aspectos más íntimos de su vida y se detiene en la confusa sexualidad que lo llevó a establecer fortísimos lazos con personas de ambos sexos.

Yo viajo sola; Andrea Bergareche

Yo viajo sola.jpg

 

Llibre en castellà

Si este libro ha llegado a tus manos es que estás considerando la idea de viajar sola. Aquí tienes la experiencia de otra mujer como tú que un dia también decidió explorar el mundo con más dudas que certezas y sin contar con grandes medios económicos. Desde cómo enfrentar tus miedos hasta las distintas opciones de viaje en solitario, pasando por los aspectos prácticos relacionados con salud, seguridad y equipaje, este libro es una invitación a creer en ti y a perseguir tus sueños viajeros contra todo estereotipo y prejuicio. Porque viajar sola es una experiencia liberadora que te transforma y te hace crecer.

Le vieux qui voulait sauver le monde; Jonas Jonasson

Le vieux qui voulait sauver le monde.jpg

 

Novel·la en francès

Tout commence au large de Bali, avec une montgolfière et quatre bouteilles de champagne. Aux côtés de Julius, son partenaire dans le crime, Allan Karlsson s'apprête à fêter son cent unième anniversaire quand... patatras ! Le ballon s'échoue en pleine mer. Voici nos deux naufragés recueillis à bord d'un vraquier nord-coréen. Et comme un bonheur n'arrive jamais seul, il se trouve que l'embarcation, dépêchée par Kim Jong-un, transporte clandestinement de l'uranium enrichi. Ni une ni deux, Allan se fait passer pour un spécialiste de la recherche atomique, parvient à leurrer le dictateur et s'enfuit avec une mallette au contenu explosif... un néonazi suédois à ses trousses. De Manhattan à un campement kenyan en passant par la savane de Tanzanie et l'aéroport de Copenhague, Allan et son comparse se retrouvent au cœur d'une crise diplomatique complexe.

Smallfoot

Small Foot.jpg

Novetats: maig 2019

[DVD] Pel·lícula infantil

Una aventura animada per a tots els públics. Smallfoot fa un gir a la llegenda de Bigfoot quan un Ieti jove i llest es troba una cosa que pensava que no existia, un ésser humà. La notícia d'aquest “humà” li porta la fama i l'oportunitat d'aconseguir la noia dels seus somnis. Així mateix, provoca una commoció en la senzilla comunitat de Ietis en preguntar-se quines altres coses poden existir més enllà del seu llogaret nevat. És una història alegre sobre l'amistat, el valor i l'alegria del descobriment. (Idiomes: català, castellà, italià i anglès).

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200