Dimarts 30 de Maig de 2023
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Cultura / Museus / Museu Nacional de l'Automòbil

Museu Nacional de l'Automòbil

Els vehicles han estat un dels reptes més importants del segle XX. La seva millora tecnològica en constant transformació ha permès que siguin una eina bàsica gairebé imprescindible per a la societat actual.

El Museu Nacional de l’Automòbil mostra la transformació soferta en els vehicles al llarg de la seva existència des de la màquina de vapor com la Pinette (1885), la peça més antiga del Museu, fins a la dècada dels anys 70.

Una vuitantena de vehicles permeten veure l’evolució de l’estètica per adequar-se a les necessitats de cada època i com s’han superat les velocitats i les potències aconseguides per cada model.

També s’exposen un centenar de bicicletes com a testimoni dels reptes que l’evolució de la tecnologia ha aconseguit transformant un giny matusser, incòmode i perillós en una màquina estilitzada, fiable i pràctica, mitjançant un procés de selecció que ha permès que avui la bicicleta sigui un producte tecnològic i comercial capaç de satisfer una àmplia varietat de necessitats.

El fons forma part d’una de les col·leccions més importants d’Europa i contribueix a difondre un patrimoni poc conegut com a conseqüència de la ràpida evolució de la tècnica.

Serveis i activitats: visites, activitats per a escolars i famílies / Parcialment accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200