Diumenge 25 de Juliol de 2021
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Cultura / Activitats culturals / Activitats Culturals 2020-2021

Activitats Culturals 2020-2021

Consulteu el llibret amb tota l'oferta d'activitats culturals per al curs 2020-2021

El Comú d’Encamp presenta les activitats culturals del curs 2020-2021 per a tots els públics, enguany adaptades als protocols sanitaris per la COVID-19 arriben a un total de 28 activitats programades tant a Encamp com al Pas de la Casa. Les inscripcions es podran formalitzar a partir del dia 14 de setembre a través del web del Comú i també al Departament de Cultura a La Valireta. Podeu consultar el detall dels horaris, professorat i ubicacions clicant al següent enllaç.

A Encamp, els infants podran participar en activitats relacionades amb diferents modalitats artístiques. En el cas de la música aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. També tenen la possibilitat de realitzar classes de dibuix i pintura o de manualitats, teatre i narració i classes de sevillanes.

Al Pas de la Casa s’han programat les activitats de guitarra, dansa contemporània Kids i classes d’expressió corporal al Centre Esportiu.

Com a novetat en les inscripcions s’ha incorporat la gratuïtat per a persones amb discapacitat (grau de menyscabament del 33% o superior segons CONAVA) per a les persones residents a la parròquia i un descompte del 40 % per la resta. I un 10 % de descompte als beneficiaris del Carnet Jove i del Club Piolet.

Pel que fa als adults, l’oferta inclou des de treballs manuals com el tapís oriental, el brodat, la costura, la punta de coixí, el patchwork, la restauració i la pintura decorativa, les manualitats, dibuix i pintura o aquarel·la, croquis i scrap. Durant aquest curs seguiran les classes de sevillanes que es van iniciar el curs passat. El ball en línia, la coral de Sant Miquel i l'Esbart Sant Romà d'Encamp completen l’oferta d’activitats culturals per adults.

L’inici de les activitats culturals 2020-2021 començaran el dilluns 28 de setembre i s’allargaran fins al 18 de juny del 2021. Pel que fa als preus de les activitats infantils seran de 18,70 euros al mes, amb un 50% de descompte per vacances de Nadal, per Setmana Santa i al mes de juny. A més, s’haurà de realitzar el pagament d’una matrícula per curs de 20,70 euros. Tanmateix, els infants podran gaudir d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Pel que fa a les activitats d’adults, el preu de la matrícula per curs és de 31’30 euros, sent gratuïta presentant la targeta Magna. Pel que fa al preu de les activitats serà de 31’30 euros al mes, sent de 20,70 i 15,70 euros al mes per a una segona i tercera activitat. Els adults també gaudiran d’un 50% de descompte per vacances de Nada, per Setmana Santa i al mes de juny i d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Per la gent gran s’oferiran també diferents tallers, com el de manualitats, de memòria, de costura, d'agulles i llanes, el de macramé i tapís i el taller d’esports on es realitzarà gimnàstica de manteniment i tonificació o relaxació i pilates, El preu per activitat de la gent gran serà de 10 euros el trimestre.

Poden demanar ajudes a l’Àrea d’Afers Socials les persones que ho necessitin per fer front al cost de les inscripcions. Aquelles famílies que ho necessitin poden trucar al 731 670 per reservar cita prèvia.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200