Dimarts 23 de Abril de 2019
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Circulació i Atenció Ciutadana / Serveis / Targeta e-parq

Targeta e-parq

- Què és la targeta e-parq?

L'e-parq és una targeta per als aparcaments i les zones blaves d'Encamp que té com a finalitat estalviar en temps i en diners. En temps perquè només s'haurà de passar pel caixer per fer la recàrrega de la targeta i en diners perquè amb l’e-parq es comptarà amb un estalvi del 50% de descompte de les tarifes a les zones verdes i blaves i d’una hora de gratuïtat i d'un 50% de descompte als aparcaments horitzontals amb barrera.

- On es pot trobar la targeta e-parq?

Pots aconseguir la teva targeta e-parq al Servei de Tràmits del Comú d’Encamp, a l’Oficina de Turisme d’Encamp, a les oficines d’Aparcaments o bé a les oficines del Servei de Circulació i d’Atenció Ciutadana.

- Quin és el seu preu inicial de la targeta?

La targeta e-parq tindrà dues recàrregues, una per als aparcaments horitzontals amb barrera i una per als parquímetres. El preu inicial de la targeta e-parq per als aparcaments horitzontals amb barrera és de 30 €, 25 € de recàrrega inicial més 5 € de dipòsit per a l’adquisició de cada targeta. Per als parquímetres és de 5 € de dipòsit inicial més 20 € de recàrrega, preu opcional a decidir per l’usuari.

- On es fan les recàrregues?

  • Recàrrega per als aparcaments horitzontals amb barreres: als caixers dels aparcaments on pots gaudir dels beneficis de l’e-parq (Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols, Prat de l’Areny, Prada de Moles i Espialassos).
  • Recàrrega per als aparcaments amb parquímetres i les zones blaves: al parquímetre.

 

- Quines són les tarifes segons la zona d'aparcament?

  • Aparcaments horitzontals amb barrera: 1 hora gratuïta i estalvi del 50% de les tarifes dels aparcaments Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols, Prat de l’Areny, Prada de Moles i Espialassos.
  • Zona blava ‘A’ (avinguda de Joan Martí i avinguda de François Miterrand): estalvi del 50% de la tarifa.
  • Zona blava ‘B’ (carrers de la Vena, Mirador d’Encamp, Riu Blanc, Sant Miquel, d’Engolasters, René Baulard, 14 de Març, Bellavista, dels Ave- llaners, dels Ajustants, de la Palanca, Príncep Benlloch, del Solà, del Pedral, les Arribes, Pas de la Casa, la Valireta, Hort de Godí, del Doro, antiga carretera general 2 (Ràdio Andorra), carretera de Vila i carretera dels Cortals): estalvi del 50% de la tarifa.
  • Zona verda ‘C’, aparcaments amb parquímetres (aparcaments de Riberaigües, la Palanqueta, Prat del Pont, del Mitjorn, del Tre- mat, Prat de les Bons, Feixes del Funicamp): estalvi del 50% de la tarifa.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200