Dijous 17 de Octubre de 2019
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Circulació i Atenció Ciutadana / Serveis / Targeta e-parq

Targeta e-parq

- Què és la targeta e-parq?

L'e-parq és una targeta per als aparcaments i les zones blaves d'Encamp que té com a finalitat estalviar en temps i en diners. En temps perquè només s'haurà de passar pel caixer per fer la recàrrega de la targeta i en diners perquè amb l’e-parq es comptarà amb un estalvi del 50% de descompte de les tarifes a les zones verdes i blaves i d’una hora de gratuïtat i d'un 50% de descompte als aparcaments horitzontals amb barrera.

- On es pot trobar la targeta e-parq?

Pots aconseguir la teva targeta e-parq al Servei de Tràmits del Comú d’Encamp, a l’Oficina de Turisme d’Encamp, a les oficines d’Aparcaments o bé a les oficines del Servei de Circulació i d’Atenció Ciutadana.

- Quin és el seu preu inicial de la targeta?

La targeta e-parq tindrà dues recàrregues, una per als aparcaments horitzontals amb barrera i una per als parquímetres. El preu inicial de la targeta e-parq per als aparcaments horitzontals amb barrera és de 30 €, 25 € de recàrrega inicial més 5 € de dipòsit per a l’adquisició de cada targeta. Per als parquímetres és de 5 € de dipòsit inicial més 20 € de recàrrega, preu opcional a decidir per l’usuari.

- On es fan les recàrregues?

  • Recàrrega per als aparcaments horitzontals amb barreres: als caixers dels aparcaments on pots gaudir dels beneficis de l’e-parq (Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols, Prat de l’Areny, Prada de Moles, Prat del Baró i Espialassos).
  • Recàrrega per als aparcaments amb parquímetres i les zones blaves: al parquímetre.

 

- Quines són les tarifes segons la zona d'aparcament?

  • Aparcaments horitzontals amb barrera: 1 hora gratuïta i estalvi del 50% de les tarifes dels aparcaments Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols, Prat de l’Areny, Prada de Moles, Prat del Baró i Espialassos.
  • Zona blava ‘A’ (avinguda de Joan Martí i avinguda de François Miterrand): estalvi del 50% de la tarifa.
  • Zona blava ‘B’ (carrers de la Vena, Mirador d’Encamp, Riu Blanc, Sant Miquel, d’Engolasters, René Baulard, 14 de Març, Bellavista, dels Avellaners, dels Ajustants, de la Palanca, Príncep Benlloch, del Solà, del Pedral, les Arribes, Pas de la Casa, la Valireta, Hort de Godí, del Doro, antiga carretera general 2 (Ràdio Andorra), carretera de Vila i carretera dels Cortals): estalvi del 50% de la tarifa.
  • Zona verda ‘C’, aparcaments amb parquímetres (aparcaments de Riberaigües, la Palanqueta, Prat del Pont, del Mitjorn, del Tre- mat, Prat de les Bons, Feixes del Funicamp): estalvi del 50% de la tarifa.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200