Dimarts 19 de Gener de 2021
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Obres Públiques i Urbanisme / Urbanisme / Presentació

Presentació

Amb l´aprovació del Pla d'Ordenació i Urbanisme Parroquial, la parròquia d´Encamp ha guanyat en qualitat de vida. Avui hem fet un pas més i hem acostat aquest Pla a totes les llars per tal que tots aquells interessats, ciutadans de la parròquia o no, puguin gaudir del Pla d´Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d'Encamp en format íntegre sense haver-se de desplaçar.

Aquest Pla implica un avanç a la parròquia. No només pel salt qualitatiu que la seva aprovació ha suposat, sinó perquè ara es potencia Encamp com a centre neuràlgic en tant que la parròquia està ubicada al centre d´Andorra. Per tant, s´ha aprovat un Pla viari que resol tant la comunicació interna de la parròquia, d´una punta a l´altra de la vall, com l´externa, per comunicar-nos amb les parròquies veïnes.

Darrera d'aquest Pla també hi ha una voluntat turística. Tant amb la normativa com amb el tipus d´edificació, volem propiciar i facilitar que es construeixin hotels, un aspecte que des del Comú estem treballant per millorar. Dins l´àmbit turístic, també recuperem tots els nuclis tradicionals. Les obres d´embelliment de l´entorn de Santa Eulàlia en són un exemple. El que també es busca, des del Comú, és que la natura entri dins el poble, creant grans zones verdes, tal i com podreu veure en els plànols. Amb tot, s´ha volgut crear un Pla d´Urbanisme amb un desenvolupament sostenible, amb una utilització racional del territori i el medi ambient on les necessitats de creixement vagin lligades amb la preservació dels recursos naturals i dels valors paisatgístics, històrics i culturals, a fi de garantir la qualitat de vida de tots els ciutadans de la parròquia.

 

Plànol

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200