Diumenge 20 de Setembre de 2020
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Higiene, Medi ambient i Agricultura / Treta de neu / Objectiu i obligacions de la població

Objectiu i obligacions de la població

Què fer en cas de nevada?. Informa't!

OBJECTIU

L’objectiu del Comú és clar: reduir al màxim el temps de treta de neu de tots els carrers i aparcaments de la parròquia.

SERVEI D’AVÍS

Tots aquells que ho desitgin poden estar informats, a través d’un missatge al mòbil, del temps i de l’estat de la xarxa viària del país. Aquest servei l’ofereix Govern i per a més informació podeu consultar www.mobilitat.ad

OBLIGACIONS DE LA POBLACIÓ

Segons l’establert en el Decret de modificació del reglament de medi ambient i via pública (BOPA 12, any 17, del 9.2.2005), recordem que:

  • El titular d’un immoble, comerç, hotel o altre, està obligat a retirar la neu de la voravia abans que els serveis del Comú facin la treta de neu de la via pública.
  • Tot propietari d’immobles està obligat a eliminar, en el termini de 48 hores, el gel i la neu que s’acumula als llosats, susceptibles de caure a la via pública podent causar danys a tercers.
  • El Comú es reserva el dret de prohibir a tota la parròquia l’estacionament de vehicles a la via pública i aparcaments, a fi de procedir a la neteja, treta de neu o altres treballs.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200