Divendres 10 de Juliol de 2020
Muntanyes

Trastos

Desfer-se dels mobles vells no ha de ser un problema ni per als veïns ni per a la nostra vila amb el Servei de recollida domiciliària de mobles i trastos vells; un servei que posa a disposició dels ciutadans les màximes facilitats per descartar l'abandonament de mobles i residus, i les conseqüències negatives que aquesta pràctica té per a la nostra convivència.

A través d'aquest servei setmanal gratuït, el Comú posa a disposició dels particulars un Servei de Recollida de Mobles i Trastos Vells a domicili mitjançant una trucada als Serveis de tràmits comunals.

OBJECTES QUE ES PODEN RECOLLIR?

Aquest servei recull tot tipus d'objectes dels que et vulguis desfer com ara sofàs, portes, mobles, cadires, neveres, etc. Però no només està pensat per a objectes grans, sinó també cal utilitzar-lo per desfer-se d'elements més petits: caixes i llistons de fusta, persianes, joguines trencades, etc, si no les pots portar fins a la Deixalleria comunal.

 

COM SOL·LICITAR EL SERVEI?

A partir del 21 de gener de 2019, el servei es durà a terme setmanalment a Encamp, els dilluns i els dimecres. Pel que fa a la recollida domiciliària de mobles i trastos vells al Pas de la Casa, es realitza el dimarts i dijous.

La persona interessada en fer ús d’aquest servei ha de trucar al (00 376) 873200, si viu a Encamp, o al (00 376) 855707, si viu al Pas de la Casa, abans del dia que necessita el servei,  informant dels residus que necessita que li siguin recollits i del punt verd més proper al seu domicili, on els haurà de dipositar el vespre anterior.

Preguem que no s'obstaculitzi la lliure circulació de vianants pels espais públics, ni que es bloquegi la recollida de contenidors.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200