Divendres 10 de Juliol de 2020
Muntanyes
Esteu aquí: Inici / Departaments / Esports / Activitats esportives / Activitats esportives 2019-2020

Activitats esportives 2019-2020

Les Escoles Esportives són un programa d’esport extraescolar que també funciona en període de vacances escolars, i que pretén oferir als ciutadans de la parròquia una proposta d’activitats de tot tipus per tal que els infants i joves puguin continuar amb la seva formació no només esportiva sinó també personal.

El curs 2019-2020 de les activitats esportives del Comú d’Encamp obre inscripcions el pròxim dilluns, 2 de setembre, amb un complet programa d’activitats per a infants, joves, adults i gent gran elaborat pel Departament de Joventut i Esports.

Pel que fa als infants i joves d’Encamp podran escollir entre activitats aquàtiques com l’escola i el club de natació, canoa caiac, waterpolo i natació de nadons, arts marcials a escollir entre taekwondo, judo, karate i kung-fu, una àmplia oferta d’esports col·lectius amb futbol, futsal, handbol i vòlei, i d’altres esports individuals com el tennis taula, la gimnàstica rítmica i la gimnàstica artística, el baby-gym, el tir amb arc i la dansa esportiva com a novetat d’aquesta temporada. Pel que fa als infants i joves del Pas de la Casa podran accedir a diferents activitats, com l’escola de natació, el karate, el futsal, l’handbol, el bàsquet 3x3 o el diverti ioga.

Pel que fa als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques amb natació per a adults, manteniment aquàtic i canoa caiac, arts marcials amb les activitats de kung-fu i Sanda i judo, esports col·lectius amb vòlei i bàsquet, i altres esports com el tennis taula, el tir amb arc, la gimnàstica artística i la dansa esportiva, com a novetat d’enguany. Quant a la gent gran d’Encamp, comptarà amb la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques de manteniment.

Tanmateix, els adults d’Encamp i del Pas de la Casa també podran realitzar diferents activitats dirigides, com cycling, zumba, entre d’altres. Aquestes activitats realitzaran una jornada de portes obertes del 16 al 27 de setembre, amb aforament limitat, i començaran l’1 d’octubre.

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 2 de setembre.

Pel que fa a les activitats d’infants i joves, tindran inici el 16 de setembre i s’allargaran fins al 12 de juny del 2020. El preu per una activitat és de 161 euros el curs, sent de 304 euros si es realitzen dues activitats i de 218 euros per a la tercera activitat. Tanmateix, els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet podran gaudir d’un 10% de descompte. A més, hi haurà un 20% de descompte per al segon germà, no sent acumulables els descomptes.

Els adults començaran les activitats el 23 de setembre i s’allargaran fins al 12 de juny del 2020. Les activitats dels adults tenen un cost de 112,30 euros/trimestre per activitat per als socis i de 137 euros/trimestre per als no socis. Pel que fa a la gent gran, començaran les activitats l’1 d’octubre, finalitzant el 12 de juny del 2019, i el preu de l’activitat és de 10,30 euros/trimestre.

Contingut relacionat
Esportives 2019-2020.pdf
Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200