Dimarts 24 de Maig de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Agenda / VI Premi de narrativa fantàstica i de terror

VI Premi de narrativa fantàstica i de terror

Detalls de l'esdeveniment

Quan

09/09/2015 a 10:00 a
31/10/2015 a 19:00

Telèfon de contacte

Biblioteca Comunal d'Encamp, al telèfon (00 376) 732 704

Afegeix un esdeveniment al calendari

El concurs de narrativa fantàstica i de terror d’Encamp arriba a la sisena edició amb una clara aposta per consolidar-se, i per fer-ho, enguany incrementa les dotacions ens els premis de joves i adults, i en la modalitat de vídeo, una de les novetats de l’edició passada.

A més, el  certamen continua apostant per la modalitat escrita, amb tres categories d’edat: infants, de 6 a 11 anys; joves, de 12 a 16 anys; i adults, a partir de 17 anys. L’extensió ha de ser d'entre 3 i 6 pàgines per una sola cara, a doble espai, i amb Times New Roman mida 11. Cada autor podrà presentar fins a tres obres.

Pel que fa a la modalitat de vídeo, les obres podran ser enregistrades de manera grupal o individual, i en qualsevol suport, ja sigui amb mòbil o amb càmeres, i hauran de tenir una durada d’entre 5 i 10 minuts. La història ha de ser inèdita, i es poden afegir tot tipus d’efectes especials, música, etc.

El jurat estarà format per tècnics del Comú i altres persones vinculades al món de la cultura d’Andorra. Els premis, en aquest cas, seran lots de llibres als dos primers guanyadors de la categoria infants; un Ipad mini i un lot de llibres per al primer premi dels joves i un lector de llibres digitals (e-book) i un lot de llibres per al segon; i en el cas de la categoria adults, el primer premi serà de 400 euros, i el segon, de 250 euros. Pel que fa a la modalitat de vídeo hi haurà un únic premi de 350 euros per al guanyador.

Totes les obres es podran visualitzar a través de les xarxes socials del Comú d’Encamp, perquè tothom pugui fer una valoració, que posteriorment serà presa en consideració pel jurat al moment d’atorgar el premi.

La recepció dels originals ja està oberta i el termini de presentació de les obres es clou el 31 d’octubre. Així, el lliurament de premis es farà el 10 de novembre.

Per participar-hi, només cal ser resident al Principat d’Andorra i que les obres siguin inèdites, dins dels gèneres de fantasia i terror.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200