Dimecres 31 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Agenda / 34a travessa de muntanya d'Encamp

34a travessa de muntanya d'Encamp

La més antiga de les curses de muntanya al Principat d’Andorra

Detalls de l'esdeveniment

Quan

02/07/2017
de 08:00 a 16:00

On

Encamp

Afegeix un esdeveniment al calendari

La 34a travessa de muntanya d’Encamp tindrà lloc el pròxim 2 de juliol amb un canvi de data i amb una modificació de traçats per tal d’incentivar-ne la participació.

El traçat, de nivell tècnic, és puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya. El recorregut llarg, amb  21 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.300 metres i negatiu de 1.900 metres, sortirà dels Cortals d’Encamp I passarà per Ensagents, Pessons, Illa, Les Agols I finalitzant a Encamp. El traçat mitjà, de 14 quilòmetres i un desnivell positiu i negatiu de 1.200 metres, sortirà d’Encamp per dirigir-se fins a Les Agols, el Camí de les Pardines I retornant al centre de la vila d’Encamp.  El traçat curt, amb una distància de 4,5 quilòmetres i un desnivell positiu i negatiu de 350 metres, sortirà d’Encamp i realitzarà traçats travessa un traçat senzill pensat per a tota la família.

Pel que fa a les proves puntuables de la Copa d’Andorra, es dividiran en cinc categories. Alevins de 10 I 11 anys, infantils de 12 a 14 anys, cadets de 15 a 17 anys, juniors de 18 a 20 anys i sèniors a partir de 21 anys. Tanmateix hi haurà la subcategoria de veterans, per a persones de més de 40 anys. Pel que fa als recorreguts als quals es podrà participar segons l’edat, el llarg es reserva als veterans, als sèniors I als júniors, el mitjà a cadets I el curt o familiar a infantils I alevins. Les persones que no vulguin puntuar, poden fer el recorregut que vulguin.

El període d’inscripcions per a la 34a travessa d’Encamp estarà obert fins al pròxim 30 de juny a les 24 hores a través del web www.viulamuntanya.com o bé, si es vol fer presencialment, el dissabte dia 1 de juliol de les 17 a les 20 hores a la recepció del Complex Esportiu I Sociocultural d’Encamp, dia en què també es farà la recollida de dorsals. El preu de la travessa d’Encamp és de 15 euros per als recorreguts llarg I mitjà I de 10 euros pel recorregut curt o familiar. A més, per totes aquelles persones no federades és obligatòria una assegurança de 5 euros. També hi haurà un recàrrec de 5 euros per a les persones que facin la inscripció presencial el dissabte.

Traçats:

Traçats 34a travessa de muntanya

Aquí trobaràs més informació sobre aquest esdeveniment …

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200