Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre 'Nervis a la graderia', d'Eva Garcia Navarro

Eva Garcia Navarro presenta el seu llibre ‘Nervis a la graderia’, dissabte 6 d'abril a la Biblioteca Comunal d'Encamp. Amb aquesta obra, l'autora ens proposa estratègies i recursos per potenciar un ambient positiu al voltant de la pràctica de l’esport dels nostres fills.
  • Biblioteca Comunal d'Encamp

Estàs tip d’anar a veure els teus fills com practiquen un esport el cap de setmana i de sentir pares cridar i perdre els papers des de la graderia? Eva Garcia Navarro ens porta la solució!

Amb el seu llibre ‘Nervis a la graderia: Potenciar un ambient positiu en la pràctica de l'esport dins la família, a l'escola i en les competicions’, l'autora posa el seu granet de sorra per intentar posar solució a aquestes actituds i moltes d’altres que es produeixen al voltant de la pràctica de l’esport dels nostres fills.

Un llibre molt didàctic on ens proposa diferents estratègies i recursos per tal de potenciar i millorar les capacitats socials, emocionals i comunicatives de les persones que acompanyen criatures que practiquen algun esport, ja sigui d’un nivell alt de competició o no. Amb explicacions i exemples molt clars, i amb dinàmiques molt creatives que ajuden a integrar els diferents aprenentatges que s’hi plantegen. L’objectiu no és altre que crear un ambient positiu tant a clubs i escoles com a les llars. 

No et perdis la seva presentació, dissabte 6 d'abril a les 11 h a la Biblioteca Comunal d'Encamp!

Portada del llibre 'Nervis a la graderia'..
Portada del llibre 'Nervis a la graderia'.