Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre 'Colòmbia i Mèxic. De la terra al cor', amb Conxita Tarruell i Rosa Pi

Conxita Tarruell i Rosa Pi Masvidal presenten el llibre 'Colòmbia i Mèxic. De la terra al cor', divendres 12 d'abril a les 19:00 h a la Biblioteca Comunal d'Encamp.
  • Biblioteca Comunal d'Encamp

L'escriptora sabadellenca Conxita Tarruell Llonch, després d'escriure 11 llibres sobre els seus viatges arreu del món, viatja fins a Andorra per presentar-nos la seva última obra 'Colòmbia i Mèxic. De la terra al cor', divendres 12 d'abril a les 19:00 h a la Biblioteca Comunal d'Encamp. I no ho farà sola, l'acompanya la seva companya de viatges i col·laboradora del llibre, Rosa Pi Masvidal. 

'Colòmbia i Mèxic. De la terra al cor' recull les vivències de l’autora Conxita Tarruell, juntament amb la seva amiga Rosa, per Colòmbia i Mèxic. En aquests viatges fan una immersió en la vida i els costums dels colombians i dels mexicans. Conviuen frec a frec amb persones del país, amb qui es creen vincles d'amistat, i comparteixen àpats mentre tasten gran varietat de menjars típics de la zona. El llibre de viatges és com una porta oberta de bat a bat al món, on es combina la no-ficció i la ficció per mitjà de contes que la Rosa escriu a partir de les seves experiències en els viatges. Escrit en un llenguatge directe i senzill.

Portada del llibre 'Colòmbia i Mèxic. De la terra al cor'..
Portada del llibre 'Colòmbia i Mèxic. De la terra al cor'.