Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obra de teatre 'Cunyades' - Dia de la dona

  • Sala de Festes del Complex d'Encamp

'Cunyades' és una obra teatral d’humor escrita i dirigida per Ramon Grau. El vodevil compta amb 4 actors (l’Àngels Bassas, la Mònica Pérez, el Fermí Fernández i el Jordi Rios) i busca l’humor a través d’una història divertida que es va embolicant a cada acte.

Quan en Manel Planas, propietari de la 'Impremta Planas i Fills' es mor, el negoci passa a mans dels seus dos fills, en Pere i en Pau, de caràcter afable i que sempre s’han portat molt bé entre ells. No és el cas de les respectives esposes: la Berta i la Sara són dues cunyades que sempre es barallen, són absolutes dominadores dels seus marits i, quan desapareix el patriarca, veuen l’oportunitat per conquerir les regnes del negoci. La lluita entre cunyades tot just acaba de començar.

L'obra de teatre arribarà el 8 de març, Dia de la Dona, a la Sala de Festes del Complex d'Encamp, a les 21.30 h. El cost de l'entrada és de 18 euros.

VENDA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL 13 DE FEBRER A LES 10 H

 

Qui és Ramon Grau?

Ramon Grau és Llicenciat en Ciències de la Informació i Màster en Comunicació Audiovisual i Publicitat. Va ser professor universitari de Comunicació Audiovisual a la UAB, fins que va decidir iniciar una carrera com a guionista i realitzador. El seu debut va ser com un dels principals impulsors de la telenovel·la 'Nissaga de poder' de TV3. En cinema va debutar dirigint el llargmetratge 'Bomba de relojería', protagonitzat per Lorenzo Quinn i Sílvia Tortosa. En teatre va estar vinculat als espectacles de la productora Fila 7. Ha treballat en diverses produccions audiovisuals, amb actors com Sancho Gracia, Javier Gurruchaga, Julieta Serrano, Agata Lys, Joan Pera, Amparo Moreno, Jordi LP, etc. En televisió també va treballar a 'Crónicas Marcianas' com a realitzador al costat de Javier Cárdenas. Ha publicat quatre novel·les (dos thrillers i dos contes infantils) i segueix escrivint teatre. La seva darrera obra, 'Cunyades', ha estat dissenyada per anar de gira per poblacions, amb un humor proper i actors coneguts de TV3 i altres cadenes de televisió i del teatre: en Jordi Ríos, en Fermí Fernàndez, la Mònica Pérez i l’Àngels Bassas.

  • Quan? 08/03/2023 de 21:30 a 22:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On? Sala de Festes del Complex d'Encamp
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte +376 731 490
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal