Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions pel viatge a Andalusia de la gent gran

El període d'inscripcions es tancarà el pròxim 13 de juny.

El departament de Socials del Comú d'Encamp ha obert el període per formalitzar les inscripcions del viatge a Andalusia per la gent gran de la parròquia d'Encamp, que tindrà lloc del 23 al 29 de setembre, i que comptarà amb un extens programa de visites que inclou la visita a Còrdova del barri jueu de "la Judería", la sinagoga i l'Alcàsser dels Reis Catòlics, així com una visita nocturna a la Catedral que ens rebrà amb un espectacle de llum i so i l'assistència a l'espectacle multimèdia de les Nits Màgiques a l'Alcàsser. També visitarem el jaciment arqueològic de Medina Azahara i el majestuós castell d'Almodòvar, i Granada, on ens esperen la Capella Reial, lloc on estan enterrats els Reis Catòlics, la primera Catedral renaixentista d'Espanya, l'antiga universitat musulmana de la "Madraza", els laberíntics carrers de la "Alcaicería" o el "Corral del Carbón", antic mercat de seda àrab, així com la fabulosa Alhambra i alguns dels pobles de l'Alpujarra.

El preu de la sortida és de 553 euros, per persona, per als residents a la parròquia d'Encamp, amb un suplement de 196 euros per a habitació individual. Els interessats a realitzar el viatge han de tenir en compte que s'ha de fer una preinscripció amb l'abonament de 150 euros i que les places son limitades.

Per obtenir més informació i formalitzar les inscripcions, la gent gran d'Encamp s'ha d'adreçar al departament de Socials, al carrer de la Valireta o bé trucant al telèfon 731 670, abans del 13 de juny.

  • Quan? 06/05/2019 a 12:30 fins a 13/06/2019 a 17:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Telèfon de contacte Departament de Socials, al 731 670
  • Assistents Gent gran de la parròquia d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal