Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encesa de llums i repartiment de calendaris d'Advent a Encamp i el Pas de la Casa

  • Plaça dels Arínsols d'Encamp i Oficina de Turisme del Pas de la Casa

 

Encamp i el Pas de la Casa encetaran els actes de Nadal amb l’encesa de llums, el pròxim 1 de desembre, amb diferents actuacions musicals, l’obsequi dels calendaris d’Advent gratuïts per a menors de 12 anys i el repartiment de coques i xocolatines.

L’esdeveniment començarà a les 18:30 hores a la plaça dels Arínsols d’Encamp, amb l’actuació del Cor de Rock d’Andorra, i simultàniament al Pas de la Casa, a l’Oficina de Turisme, amb l'actuació musical del cantautor andorrà Patxi Leiva.

L’encesa de llums es farà a les 19:00 hores, tant a Encamp com al Pas de la Casa. A la plaça dels Arínsols d’Encamp, serà l’actuació de l’Esbart Sant Romà, preparada especialment per l’ocasió, la que marcarà el moment previ a l’encesa.

Un cop il·luminada la parròquia amb la decoració nadalenca es repartiran coques i xocolatines, individuals, als assistents i seguirà l’actuació musical tant del Cor Rock d’Andorra, a Encamp, com de Patxi Leiva, al Pas de la Casa.

 

Repartiment dels calendaris d’Advent

Durant l’encesa de llums el comú d’Encamp també repartirà els calendaris d’advent, que inclouen la carta dels desitjos per enviar al pare Noel i als Reis d’Orient, als infants residents a la parròquia menors de 12 anys. Els obsequis contindran xocolatines i estaran personalitzats amb una creació visual que recull alguns dels trets més característics d’Encamp i del Pas de la Casa.

Per obtenir el calendari cal recollir prèviament, a partir del 17 de novembre, un val a les oficines de turisme, sense el qual no es podrà bescanviar i obtenir el calendari el dia1 de desembre durant l’encesa de llums.

Per a més informació es pot contactar amb les oficines de turisme al +376 731 00 (oficina d’Encamp) o al +376 755 100 (oficina del Pas de la Casa).L’horari de les oficines és de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

  • Quan? 01/12/2021 de 18:30 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On? Plaça dels Arínsols d'Encamp i Oficina de Turisme del Pas de la Casa
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal