Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert del Cor Rock i els Black Thursday

  • Sala de festes del Complex d'Encamp

El Cor Rock organitza, pel pròxim divendres 31 de maig a les 21 hores, la quarta edició del Concert de Primavera, que tindrà lloc a la sala de festes del Complex d'Encamp i que comptarà amb la participació del Cor Rock d'Encamp i del Cor Rock d'Andorra, així com amb la col·laboració de la banda de rock Black Thursday.

Enguany, els més de cent cantants que sortiran a escena interpretaran un ampli repertori, on podem destacar peces de West Side Story de Leonard Bernstein, així com temes de cantants coneguts com Michael Jackson, Katy Perry, Justin Timberlake, Queen o U2.

L'objectiu del concert, que es realitza anualment, és recaptar diners per poder desenvolupar els diferents projectes de les dues formacions vocals. Per aquest motiu, l'entrada al concert té un preu de 5 euros i es poden adquirir a l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i al departament de Cultura d'Encamp, situat a l'edifici de La Valireta.

Els cors d'Encamp

El Cor de Rock d'Encamp és l'únic cor d'una escola pública d'Andorra (Escola Andorrana de Segona ensenyança d'Encamp) dedicat a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes d'èxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics. Cal destacar les actuacions al National Exhibition Center de Birmingham amb motiu dels 10 anys de Rock Choir, a la seu de l'ONU, a Times Square de Nova York o al Consell d'Europa d'Estrasburg.

El Cor de Rock d'Andorra és una associació que es va crear el 2016 amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte escolar ampliant la participació en tota la societat a partir de 16 anys. Des de la seva creació no para de créixer i actualment compta amb més de 70 membres.

  • Quan? 31/05/2019 de 21:00 a 22:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On? Sala de festes del Complex d'Encamp
  • Telèfon de contacte Departament de Cultura, al telèfon (00 376) 731 490
  • Assistents Entrada a 5 euros
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal