Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre - Encamp i El Pas de la Casa

Les Biblioteques comunals d'Encamp i del Pas de la Casa convoquen el 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre. El certamen consisteix en la creació d'un disseny de punt de llibre que sigui propi i original.
  • Encamp i El Pas de la Casa

Les Biblioteques comunals d'Encamp i del Pas de la Casa celebren el 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre. El certamen consisteix en la creació d'un disseny de punt de llibre que sigui propi i original. Hi poden participar els residents de la parròquia majors de 5 anys vinculats amb el servei de biblioteques.

El concurs es divideix en diferents categories: benjamí (de 5 a 6 anys), aleví (de 7 a 10 anys), infantil (d'11 a 14 anys), juvenil (de 15 a 17 anys) i adults (a partir dels 18 anys). 

Els guanyadors obtindran un lot de llibres o un val de compra, i els primers classificats de cada categoria tindran el punt de llibre imprès.

 

BASES DEL CONCURS:

Podran participar-hi totes les persones a partir de 5 anys i residents a la parròquia d’Encamp.

Les categories són les següents:

* Benjamí, de 5 a 6 anys

* Aleví, de 7 a 10 anys

* Infantil, d’11 a 14 anys

* Juvenil, de 15 a 17 anys

* Adults, a partir de 18 anys

Cada participant només pot entregar un sol disseny de creació pròpia i original d’un punt de llibre de temàtica lliure. Les mides han de ser de 20 cm x 5 cm. Els participants tenen la llibertat per escollir el material del punt de Ilibre.

AI disseny s’hi haurà d’incloure (per la part del darrere) nom, cognom, edat, categoria i telèfon. Si el material amb el qual està fet el punt de Ilibre no permet escriure les dades anteriors, es posaran dins un sobre amb el punt de Ilibre.

Els punts de llibre s'han d'entregar a les Biblioteques Comunals d'Encamp i del Pas de la Casa abans del divendres 3 de maig a les 19 h.

 

El lliurament de premis tindrà IIoc:

- El dimecres 8 de maig del 2024, a les 18 h, a la Biblioteca Comunal Encamp.

- El dijous 9 de maig del 2023, a les 18 h, a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa.

El cartell del 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre - Encamp i El Pas de la Casa..
El cartell del 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre - Encamp i El Pas de la Casa.