Dijous 19 de Juliol de 2018
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp presenta els actes de la Festa Major

Encamp presenta els actes de la Festa Major

El Comú dʼEncamp i la Comissió de Festes presenten el programa dʼactivitats marcat per una oferta dirigida a tota la família

Els dies 14, 15 i 16 dʼagost, Encamp celebrarà la seva Festa Major amb un ventall dʼactivitats pensades per a un públic familiar.

Els actes començaran dilluns 14 dʼagost a les vuit del vespre amb la tradicional rua i batucada que acompanyarà als més joves al sopar del Jovent, que començarà a les nou de la nit. Les inscripcions pel sopar estan obertes a lʼOficina de Turisme dʼEncamp. La vetllada finalitzarà a la sala de festes del Complex dʼEncamp amb una disco mòbil que començarà a mitjanit.

Dimarts 15 dʼagost la jornada començarà a les 7.30 h amb el tradicional concurs de pesca als Cortals dʼEncamp i amb el Campionat dʼAndorra de ciclisme infantil a partir de les 10 h al Prat Gran dʼEncamp. La jornada continuarà a les 11 h a la plaça dels Arínsols amb els inflables per a infants del Junglepark i amb la tradicional missa de la Mare de Déu, que tindrà lloc a les 12 h a lʼEsglésia de Santa Eulàlia dʼEncamp.

Entre la programació de la tarda de dimarts trobem els inflables del Junglepark, el ral·li sorpresa que sortirà a les 16 hores des del Prat Gran dʼEncamp, lʼespectacle infantil ʻMarc Oriolʼ i la festa de lʼescuma a les 17 h a la plaça dels Arínsols, que donarà pas a la ballada de sardanes amb la cobla ʻVents de Riellaʼ. La jornada finalitzarà amb el repic de campanes a lʼEsglésia de Santa Eulàlia a les 20 h i el ball de nit amb lʼorquestra i grup de versions ʻAquariumʼ al Prat Gran dʼEncamp a partir de les 22 h.

El dimecres 16 dʼagost, dia de Sant Roc, patró dʼEncamp, la jornada començarà a la plaça dels Arínsols a partir de les 11 h amb els inflables del Junglepark, per passar a les 12 h a la tradicional Missa de Sant Roc a lʼEsglésia de Santa Eulàlia dʼEncamp. En sortir de missa, es realitzarà lʼhomenatge al padrí i a la padrina més grans dʼEncamp.

Les activitats de diumenge continuaran amb un dinar popular a les 13.30 h al Prat Gran dʼEncamp que donarà pas, a les 15 h, a la presentació de la reinterpretació de lʼescultura ʻEl Festejadorʼ, situada al Prat Gran, a càrrec del seu autor, Joan Canal. Tot seguit, es realitzarà el Campionat de petanca.

Les activitats de la tarda continuaran amb més inflables Junglepark a la plaça dels Arínsols, un espectacle infantil amb ʻFestu de festaʼ seguit dʼuna festa de lʼescuma, un espectacle de màgia per a tots els públics, a partir de les 18 h, amb ʻToni el magʼ i un ball de tarda a càrrec de lʼorquestra ʻAcuarioʼ a partir de les 19 h al Prat Gran dʼEncamp.

La festa major dʼEncamp es donarà per finalitzada amb un espectacle de focs dʼartifici que tindran lloc, a partir de les 22.30 h, a la carretera de les Riberaigües.

Contingut relacionat
Díptic A4 Festa Major 2017.pdf
Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200